Photo Gallery, Τοπικά

Κατέσχεσαν 50 κιλά χασίς

Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Η πολυήμερη παρακολούθηση και οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, τους οδήγησαν σε μια ακόμη επιτυχία. Εντόπισαν σε νταλίκα, στην εθνική οδό Αθήνας-Πάτρας, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, 50 κιλά περίπου χασίς, κατεργασμένο, που προοριζόταν για εξαγωγή σε χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς ανακοινώσεις επίσημες αναμένεται να γίνουν σήμερα, η Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου παρακολουθούσε τη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών εδώ και ημέρες. Τα ναρκωτικά φορτώθηκαν στην Αθήνα και στη νταλίκα επέβαιναν ο οδηγός και ένας συνοδηγός, με κατεύθυνση την Πάτρα, προκειμένου να αναχωρήσουν μέσω του λιμανιού για Ιταλία. Στο ύψος του Αιγίου προχθές το απόγευμα, γύρω στις 5.30 μ.μ., οι άνδρες της Ασφάλειας σταμάτησαν το φορτηγό και ύστερα από έλεγχο που έγινε, βρέθηκε η ποσότητα χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται και ανακρίνονται, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από την Αστυνομία σήμερα.

Τραυματίστηκε ναυτικός

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου ένας αλλοδαπός – μέλος του πληρώματος του Φ/Γ «ALEXANDROS 1» με σημαία Παναμά, που βρίσκεται ανελκυσμένο στις εγκαταστάσεις ναυπηγείου της Αμαλιάπολης για επιθεώρηση. Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή, ο 32χρονος χτύπησε μετά από πτώση του από σκάλα. Ο τραυματισθείς παραμένει νοσηλευόμενος στο Αχιλλοπούλειο. Η Λιμενική Αρχή συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Άρπαξαν καντήλια από νεκροταφείο

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, άγνωστοι δράστες εισήλθαν πιθανόν από ανασφάλιστη πόρτα περίφραξης σε δημοτικό κοιμητήριο και αφαίρεσαν συνολικά σαράντα καντήλια από ισάριθμους τάφους.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το