Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Καρέ- καρέ η ληστεία τράπεζας στο Βελεστίνο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βίντεο και φωτογραφίες από τη ληστεία που είχε σημειωθεί παραμονή του Δεκαπενταύγουστου σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.
Πρόκειται το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής υποκαταστήματος της τράπεζας.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου συνολικά πέντε άτομα μετέβησαν στο υποκατάστημα. Τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο εσωτερικό του και με την απειλή όπλων (πιστολιών), αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 317.420 ευρώ.
Παράλληλα, ο πέμπτος δράστης, ο οποίος είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», τους περίμενε έξω από το κατάστημα. Τελικά, όλοι κατάφεραν να διαφύγουν με κλεμμένο Ι.Χ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο λίγη ώρα αργότερα στη θέση «Άγιος Μηνάς» Δ.Δ. του χωριού Χλόης Βελεστίνου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη ληστεία, να επικοινωνούν με τις παρακάτω υπηρεσίες:

• στον τ/φ αριθμό 24210 76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η οποία διενεργεί την προανάκριση
• στον τ/φ αριθμό 210 6411 111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
• στους τ/φ αριθμούς 170, 1014, 1964 (και στο email [email protected]) της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Η Αστυνομία τονίζει ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε το video εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=LVANv2inDCk

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το