Αθλητισμός

Κανονικά με Οδυσσέα

Χθες ο Σ. Γιδόπουλος κατέβαλε τα οφειλόμενα και η Νίκη θα αγωνιστεί την Κυριακή

 

 

Σε «θρίλερ» με καλό τέλος εξελίχθηκε το θέμα που προέκυψε με τις οφειλές της Νίκης. Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος κατέβαλε τα χρήματα που αφορούσαν χρέη σε τέσσερις ποδοσφαιριστές και οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν κανονικά την Κυριακή με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, αποφεύγοντας τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

 

 

 

Έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκε λύση στη Νίκη. Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος κατέβαλε τα χρήματα που οφείλονταν και η Football League/Football League 2 όρισε κανονικά το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης την ερχόμενη Κυριακή.

Πάντως η χθεσινή ημέρα έκρυβε αρκετά γεγονότα. Πιο αναλυτικά ο Στράτος Γιδόπουλος πληροφορήθηκε από την ΕΠΟ ότι επειδή η Νίκη αυτή την εβδομάδα έπρεπε να ξεπληρώσεις δόσεις που αφορούν τέσσερις ποδοσφαιριστές, αν δεν το έκανε θα τιμωρούταν με αφαίρεση δύο βαθμών για τον κάθε παίκτη.

Το ίδιο θα ίσχυε και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Πόντιους Κατερίνης, δηλαδή αν οι παίκτες παρέμεναν απλήρωτοι θα αφαιρούταν ακόμη οκτώ βαθμοί, σύνολο 16. Επομένως οι «κυανόλευκοι» θα έχαναν 16 βαθμούς, κάτι που ταυτόχρονα θα σήμανε και τον υποβιβασμό τους στη Δ’ Εθνική.

Μπροστά, λοιπόν, στο φάσμα του υποβιβασμού ο Στράτος Γιδόπουλος χθες το πρωί έδωσε τα χρήματα που οφείλονταν και η διοργανώτρια αρχή όρισε να γίνει το παιχνίδι της Κυριακής κανονικά. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ανακούφιση στους φιλάθλους της Νίκης, καθώς θα ήταν πολύ άσχημο να υποβιβαστεί ο ιστορικός σύλλογος και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα στον διοικητικό τομέα. Το τοπίο παραμένει «θολό» και η κίνηση που έκανε χθες ο κ. Γιδόπουλος για να καταβάλλει τα οφειλόμενα έγινε για να μην υποβιβαστεί η Νίκη, χωρίς να σημαίνει ότι θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ΠΑΕ.

Από την πλευρά της η Ερασιτεχνική Νίκη προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, απέστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ με το οποίο καλεί τους μετόχους σε κοινή συνάντηση, προκειμένου να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Football League 2. Βέβαια η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στο να μην εξελιχθεί σε σήριαλ για μια ακόμη χρονιά το διοικητικό στην ΠΑΕ και δεν σημαίνει πως η Ερασιτεχνική θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «κυανόλευκη» εταιρεία.

 

Αρκετοί απόντες

από την προπόνηση

Ξανά στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Βέλικο Ντόβενταν ολοκληρώθηκε και χθες οι «κυανόλευκοι» έκαναν την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Ωστόσο και πάλι υπήρχαν απόντες. Ο Ηλίας Μακράκης δεν εμφανίστηκε ούτε χθες στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ στην Κροατία παραμένει ο Άντε Ντάνισιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα στην ΠΑΕ για την ανανέωση της βίζας του. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς συμπλήρωσαν δέκα και επτά κίτρινες κάρτες αντίστοιχα, με συνέπεια να τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές.

Στο χθεσινό ραντεβού δεν έδωσαν επίσης το «παρών» ο Γιάννης Χρυσοχοΐδης και ο Κώστας Τσικνίδης, αφού -όπως υποστηρίζουν- αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Επίσης εκτός Βόλου ήταν χθες για προσωπικούς λόγους ο Περικλής Μπουσινάκης και ο Κώστας Κυπτίου, αλλά ήταν δικαιολογημένα απόντες. Αντίθετα επέστρεψαν οι Στέλιος Μαϊστρέλλης και Αντώνης Βλάχος.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο ο Γιάννης Τσάγγαρης, όσο και ο Δημήτρης Τσερκέζος είναι τραυματίες, ενώ και ο Ανέστης Νάστος υποβλήθηκε πρόσφατα σε μια μικροεπέμβαση στο πόδι. Επομένως ο Σέρβος τεχνικός ακόμη δεν γνωρίζει ποιους θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το