Αθλητισμός

Και τώρα …Φωκικός

Την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης σκέφτονται όλοι στη Νίκη

«Και τώρα …Φωκικός». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην παρούσα φάση στις τάξεις της Νίκης. Μετά την επιτυχία σε βάρος της Ζακύνθου οι «κυανόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Φωκικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο «Παντελής Μαγουλάς». Για την Τετάρτη 13 Απριλίου ορίστηκε η αναμέτρηση της Νίκης με τον Τύρναβο εκτός έδρας.

Η Νίκη ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της Ζακύνθου κερδίζοντας με 3-1 στο «Παντελής Μαγουλάς», αλλά η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη. Την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Φωκικό στο μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής για τον βόρειο όμιλο της Football League 2.

Το ματς είναι κομβικής σημασίας και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον παράγοντα έδρα. Είναι λογικό, λοιπόν, το μυαλό όλων να έχει στραφεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Από τη μια μεριά τα μέλη του προπονητικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι τους αξίζει μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα από την πέμπτη στην οποία βρίσκονται σήμερα και από την άλλη πλευρά ο κόσμος, ο οποίος θέλει να κάνει την «κλούβα» …καυτή έδρα σ’ ένα ακόμη παιχνίδι και να δώσει ώθηση στην ομάδα για να πάρει το «τρίποντο».

Πάντως τα προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα δεν λείπουν. Ο Γιάννης Τσάγγαρης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί την περασμένη Τετάρτη, αλλά δεν θέλει με τίποτα να λείψει κόντρα στον Φωκικό. Ωστόσο ακόμη δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

Ο Βέλικο Ντόβενταν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν, αλλά για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί κανονικά προπόνηση. Το θετικό είναι ότι πέρα του Τσάγγαρη δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες από την Football League και Football League 2 ανακοινώθηκε ότι και 31η αγωνιστική του βορείου ομίλου θα διεξαχθεί Τετάρτη και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου. Έτσι εκείνη την ημέρα η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Τύρναβο εκτός έδρας.

Ο Παναγιωτόπουλος

διαιτητής με Φωκικό

Ο κ. Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης με τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Παρασκευάς και Κολοσιώνης του ίδιου συνδέσμου, με τέταρτο διαιτητή τον κ. Κορέστη από τη Λάρισα. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο κ. Μπισογιάννης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Κάλεσμα των

Blue Angels

Οι Blue Angels εξέδωσαν την ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και παρέδωσε μαθήματα κερκίδας για άλλη μια φορά «σκοράροντας» και τα τρία  γκολ κόντρα στη Ζάκυνθο. Το επόμενο ραντεβού μας στα γήπεδα είναι το Σάββατο και την Κυριακή σε δύο μεγάλα παιχνίδια του βόλεϊ και του μπάσκετ. Θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου να βρίσκεται το Σάββατο στης 18.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για τον αγώνα μπάσκετ με τον Αμπελώνα. Επίσης την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τα κορίτσια μας στο βόλεϊ αντιμετωπίζουν την Ελασσόνα και θα είμαστε και εκεί να τα στηρίξουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το