Τοπικά

Και ληστές τα αδέλφια – εκτελεστές του 37χρονου

elta_58

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι πίσω από την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεάπολης στις 25 Ιουλίου 2013, με «λεία» 7200 €, βρίσκονταν τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου Μανώλη πρωταθλητή του Body Building Μανώλη Καραμανλάκη, χθες το μεσημέρι,

Αργά σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκαν τα εγκλήματα και το όπλο θα σταλεί για βαλιστική εξέταση.  Όπως έγινε γνωστό βρέθηκε κρυμμένο σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι που μένων τα αδέλφια, μεταξύ Αλιβερίου και Μελισσατίκων, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκε και η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που είχε χρησιμοποιηθεί για τη ληστεία και κατασχέθηκε, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Τα αδέρφια οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, ασκήθηκε και ποινική δίωξη για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεάπολης, ενώ οι δύο δράστες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το