Photo Gallery, Τοπικά

Και άλλοι αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια

Άλλοι τέσσερις αλλοδαποί προσπάθησαν να φύγουν με πλαστά διαβατήρια

Ακόμη τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, επιχειρώντας την έξοδό τους από τη χώρα με προορισμό το Μπέργκαμο Ιταλίας  μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τέσσερις συνολικά αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30 και 25 ετών αντίστοιχα, ένας 30χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 31χρονος υπήκοος Σενεγάλης.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν την έξοδό τους από τη χώρα με προορισμό το Μπέργκαμο Ιταλίας, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου.

Κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, οι συλληφθέντες κατείχαν κι έκαναν χρήση των εξής πλαστών εγγράφων: Οι δύο υπήκοοι Συρίας κατείχαν και επέδειξαν πλαστά διαβατήρια Αρχών Συρίας και πλαστής βίζας Γερμανικών Αρχών.

Ο υπήκοος Σενεγάλης κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο Αρχών Σενεγάλης άλλου ατόμου και άδειας διαμονής ομοίως διαφορετικού ατόμου Ιταλικών Αρχών.

Ο υπήκοος Νιγηρίας κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο Γαλλικών Αρχών.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Στη Λάρισα

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος, 19χρονη ημεδαπή, διότι κατείχε πλαστό χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ και επιχείρησε να το χρησιμοποιήσει σε συναλλαγή της στο χώρο της εμποροπανήγυρης Λάρισας, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Το πλαστό χαρτονόμισμα κατασχέθηκε.

Εξάλλου, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, 83χρονος ημεδαπός, ενώ προέβαινε σε καλλιέργεια αγροκτήματός του σε επικλινές σημείο, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε, ανετράπη, κατέπεσε σε βάθος 12 μέτρων και τον καταπλάκωσε. Ο θανών ανευρέθη από πυροσβεστικό κλιμάκιο που έσπευσε στο σημείο, κατόπιν αναζητήσεών του από συγγενικά του πρόσωπα.

Άλλο θανατηφόρο ατύχημα συνέβη τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή Μουζακίου Καρδίτσας, όταν 78χρονος ημεδαπός ενώ προέβαινε σε αγροτικές εργασίες, τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να κόψει με αλυσοπρίονο δένδρο (καρυδιά) στον αύλιο χώρο της οικίας του καταπλακώθηκε από αυτό.

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στο 3ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα όταν άγνωστο όχημα, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με ποδήλατο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον αρχικό σοβαρό τραυματισμό του 78χρονου. Ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ο οδηγός του αγνώστου οχήματος εγκατέλειψε το χώρο, όπου έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα, και αναζητείται. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το τροχαίο ατύχημα να απευθυνθεί στις παρακάτω τηλεφωνικές γραμμές: Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας: 100 ή 2410-683100. Τμήμα Τροχαίας Λάρισας: 2410-683161 και 2410-683168.

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς, ένας 29χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα, ο συλληφθείς, εισήλθε σε παρεκκλήσι κεντρικού Ιερού Ναού που είχε ελεύθερη πρόσβαση και από το εσωτερικό του αφαίρεσε ένα παγκάρι, που περιείχε απροσδιόριστο χρηματικό ποσό.

Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 21 ετών αντίστοιχα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης. Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου όπως εξακριβώθηκε, εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Αθηνών, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το