Τοπικά

Και άλλες συλλήψεις στο αεροδρόμιο

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού τρεις αλλοδαποί, ένας 22χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 28χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 30χρονος υπήκοος Σομαλίας.

Ειδικότερα, οι δύο πρώτοι συλληφθέντες επιχείρησαν την έξοδό τους από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου. Κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, οι συλληφθέντες κατείχαν κι έκαναν χρήση των εξής πλαστών εγγράφων:

Ο 22χρονος υπήκοος Συρίας κατείχε και επέδειξε πλαστή ταυτότητα Φινλανδικών Αρχών. Ο 28χρονος υπήκοος Νιγηρίας κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο Γαλλικών Αρχών άλλου ατόμου. Ο υπήκοος Σομαλίας επιχείρησε την έξοδό του από τη χώρα με προορισμό το Μπέργκαμο Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, ο συλληφθείς κατείχε κι έκανε χρήση πλαστού διαβατηρίου Αρχών Γκάνας.  Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

 

Συλλήψεις στη Λάρισα

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου για το νόμιμο της παραμονής του στη χώρα, κατείχε κι επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 52χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα, ο 52χρονος κατελήφθη από 24χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη μοτοποδηλάτου, να έχει αποκόψει σωληνάκι καυσίμων και να έχει αφαιρέσει μικρή ποσότητα βενζίνης, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς. Η αφαιρεθείσα ποσότητα βενζίνης παρελήφθη απευθείας από τον παθόντα.

 

Θανατηφόρο τροχαίο

Απογευματινές ώρες του Σαββάτου στο 2ο χλμ παλαιάς επαρχιακής οδού Τρικάλων – Ρογγίων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το