Αθλητισμός

Κάνει πίσω ο κατασκευαστής

Φαίνεται να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη Νίκη λόγω έλλειψης συμπαράστασης

Φιλικό αγώνα έδωσαν χθες η Ερασιτεχνική Νίκη και το Blue Club

Ανατροπή σκηνικού είχαμε χθες στη Νίκη. Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας φέρεται να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, αφού δεν έχει τη συμπαράσταση που του είχαν υποσχεθεί ορισμένοι επιχειρηματίες της περιοχής μας. Ισόπαλος 8-8 έληξε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».


Δυσάρεστη εξέλιξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση του κατασκευαστή για τη Νίκη. Όπως είναι γνωστό, ένας ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αναλάβει την ΠΑΕ.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος είχε φροντίσει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Στράτο Γιδόπουλο. Η πρώτη επαφή είχε διερευνητικό χαρακτήρα, αλλά έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο εν λόγω παράγοντας εμφανίστηκε ιδιαίτερα «ζεστός» να αναλάβει τη Νίκη. Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο χθες το σκηνικό ανατράπηκε. Ο κατασκευαστής δεν θα ήταν μόνος στη Νίκη, αλλά αποτελεί τον εκπρόσωπο μιας ομάδας επιχειρηματιών από την περιοχή μας που έβλεπε με καλό μάτι την ενασχόλησή της με τον ιστορικό σύλλογο.

Τελικά φαίνεται πως η υπόθεση δεν θα προχωρήσει. Χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας μίλησε με τον Δημήτρη Ιωαννίδη και του ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ, καθώς οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που βρίσκονταν στο πλευρό του, έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.

Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, αλλά η οικονομική κρίση από τη μια μεριά και τα χρέη της «κυανόλευκης» εταιρείας από την άλλη ίσως τους ανάγκασαν να πάρουν αυτή την απόφαση. Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις, αφού από την πλευρά των συγκεκριμένων επιχειρηματιών δεν έχει κοινοποιηθεί κάτι επίσημα.

Ο Στράτος Γιδόπουλος πληροφορήθηκε το γεγονός αυτό από τον Δημήτρη Ιωαννίδη, κάτι που σίγουρα προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε αξιόλογη πρόταση, αφού έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Νίκη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι θετικό.

Στο μεταξύ το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» ετοιμάζει ανοικτή συγκέντρωση με σκοπό να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο διοικητικό τομέα και αν είναι δυνατό να βρεθεί βιώσιμη λύση. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη συγκέντρωση πιθανότατα θα γίνουν γνωστές σήμερα.

 

Ισόπαλοι στο φιλικό

Ερασιτεχνική-Blue Club

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» διασταύρωσαν τα …ξίφη τους σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο απόγευμα, παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες της «κλούβας».

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ερασιτεχνικής πήρε ενίσχυση και από το …μπάσκετ, καθώς για λογαριασμό της αγωνίστηκαν ο προπονητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης Γιώργος Ζαφειρούδης και ο καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Τσώλης.

Ο αγώνας έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα με «βροχή» από γκολ. Ωστόσο νικητής δεν αναδείχθηκε, καθώς η συνάντηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη …8-8. Έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε αγώνα ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες περίπου.

Για την Ερασιτεχνική Νίκη δύο τέρματα σημείωσε ο Παναγιώτης Τσώλης, που έδειξε να γνωρίζει καλά και τα μυστικά της ασπρόμαυρης μπάλας εκτός από αυτά της πορτοκαλί, ενώ ισάριθμα γκολ πέτυχε και ο Βασίλης Μπόκος. Επίσης σκόραραν οι Κώστας Γαργάλας, Παύλος Παρασκευόπουλος, Πέτρος Παρασκευόπουλος και Κώστας Μανιατάκης.

Από την πλευρά του Blue Club «χατ τρικ» σημείωσε ο Βασίλης Γρηγοριάδης, ενώ επίσης τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Παναγιώτης Αμπολιαστής, Γιάννης Νταμκαρέλος, Θάνος Βούρος, Παναγιώτης Σουλούκος, Γιώργος Παπαγεωργίου. Πάντως και οι δύο ομάδες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις που διατηρούν η Ερασιτεχνική Νίκη και το Blue Club.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Αλέκος Αμπολιαστής, ενώ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΙΚΗ: Απόστολος Βατσαρέας, Δημήτρης Βαϊράμογλου, Στέργιος Φάτσης, Γιάννης Καζεπίδης, Γιώργος Μακρυγιάννης, Λευτέρης Κρατίδης, Κώστας Γαργάλας, Πέτρος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Ζαφειρούδης, Απόστολος Καμακάς, Παναγιώτης Τσώλης, Δημήτρης Ιωαννίδης, Παύλος Παρασκευόπουλος, Βασίλης Μπόκος, Χρήστος Παρασκευάς, Κώστας Μανιατάκης,

BLUE CLUB: Απόστολος Ντοκούζης, Δημήτρης Τσουτσουλίγκας Στέλιος Κολόζος, Βαγγέλης Τσικλάνης, Γιώργος Γαλιός, Απόστολος Μπάρδας, Γιάννης Νταμκαρέλος, Βασίλης Γρηγοριάδης, Χρήστος Τσικλάνης, Λάμπρος Τσιώλης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Σουλούκος, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Αμπολιαστής, Θάνος Βούρος.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. ποιος ειναι ο συνονοματος μου στο κλαμπ παρακληση για μια επικοινωνια

Μοιραστείτε το