Αθλητισμός

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Πάτση μέσω της ΑΜΚ της ΠΑΕ Νίκη

ΠΑΤΣΗΣ1

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να γίνει μέτοχος της προσπάθειας που γίνεται για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ σκοπεύει να απευθύνει ο Ανδρέας Πάτσης μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Σε φουλ ρυθμούς για το δύσκολο παιχνίδι με τον Τύρναβο προετοιμάζονται οι «κυανόλευκοι».

Δεν χωρά αμφιβολία πως επειδή βρισκόμαστε στο μέσον της κανονικής περιόδου οι περισσότεροι ασχολούνται με τα αγωνιστικά. Ωστόσο τον Ανδρέα Πάτση απασχολούν κι άλλα θέματα που άπτονται γενικότερα με τη Νίκη.

Την ερχόμενη Δευτέρα (13 Ιανουαρίου) στο ξενοδοχείο «Ξενία» θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη. Τα θέματα είναι απολογισμός του έτους, έγκριση ισολογισμών και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το τελευταίο είναι ένα σημείο «κλειδί» στη γενική συνέλευση.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρύξει ο Ανδρέας Πάτσης δεν γίνεται ούτε «για τα μάτια του κόσμου», ούτε για να αποκτήσει ο ίδιος μεγαλύτερο ποσοστό, αφού ήδη κατέχει περίπου το 90% των μετοχών από την προηγούμενη ΑΜΚ. Αντίθετα η πρόταση θα αφορά όλους τους φιλάθλους της Νίκης, προκειμένου να αποκτήσει ο καθένας έστω και από μια μετοχή. Για το λόγο αυτό η τιμή της θα είναι προσιτή για κάθε βαλάντιο.

Η κίνηση αυτή έχει συγκεκριμένους στόχους. Από τη μια μεριά θα ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία, από την άλλη όμως -κι αυτό είναι το σπουδαιότερο- απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο. Ο Ανδρέας Πάτσης θέλει να δει από τον κόσμο να ανταποκρίνεται στην κίνηση αυτή και να γίνει μέτοχος στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται.

Με βάση τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν αυτή η χρονιά θεωρείται η σπουδαιότερη ευκαιρία της Νίκης να επανέλθει στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 48 χρόνια. Τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται κάθε μέρα και εκεί είναι που ποντάρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Πιστεύει ότι μετά το αρχικό μούδιασμα του κόσμου, φοβούμενος ότι ίσως η έλευσή του ήταν ένα ακόμη «πυροτέχνημα» μετά τα όσα είχαν προηγηθεί με Γιδόπουλο, Δαλούκα κλπ, τώρα πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς τον θεωρούν ικανό να οδηγήσει την ομάδα ψηλά και να βάλει παρακαταθήκη για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως η περίοδος κρίσης εξακολουθεί να ταλανίζει τον κόσμο, που υποφέρει από πολλά δεινά. Ωστόσο ο κ. Πάτσης θεωρεί πως οι φίλαθλοι όπως αγοράζουν ένα εισιτήριο διαρκείας, θα μπορούν να προμηθευτούν έστω και μία μετοχή ο καθένας, προκειμένου η Νίκη να γίνει πιο δυνατή και συσπειρωμένη να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Επομένως η γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας έχει ξεχωριστή σημασία. Μάλιστα θα ακολουθήσει και συνέντευξη Τύπου όπου ο «ισχυρός άνδρας» της βολιώτικης ομάδας θα μιλήσει για φλέγοντα θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχει στα χέρια του και τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών που έκαναν τον έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ. Σ’ αυτή την περίπτωση αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και περιμένουν να μάθουν με αγωνία οι φίλαθλοι.

 

Ενοχλήσεις ο Ανιέτε,

έτοιμος ο Σεϊμάν

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης. Απόντες ήταν ο Ισαάκ Χοβέ και Χρήστος Τζιώρας που δεν θα παίξουν την Κυριακή. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ίσως προλάβει το ντέρμπι με την Κέρκυρα, όπου αναμένεται να παίξει ο δεύτερος.

Πάντως πρόβλημα υπάρχει και με τον Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος τόσο την Τετάρτη, όσο και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Πάντως οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν πως ο Ισπανός θα καταφέρει να προπονηθεί σήμερα και να τεθεί στη διάθεση του Λουτσιάνο.

Σε αντίθεση με τον Ανιέτε, οι Μικαέλ Σεϊμάν και Κώστας Γιώτας γυμνάστηκαν χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και υπολογίζονται από τον Ελληνοβραζιλιάνο προπονητή.

 

Γενική συνέλευση

και γιορτή από

τους Blue Angels

Γενική συνέλευση και γιορτή πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή ο σύνδεσμος φιλάθλων οπαδών της Νίκης Blue Angels. Για το λόγο αυτό εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμος της Νίκης Βόλου «Blue Angels» εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου καλή χρονιά και το 2014 να είναι η χρονιά ανόδου της ομαδάρας μας στην Α’ Εθνική. Καλούμε όλα τα μέλη μας σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 10/1 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συνδέσμου. Τα θέματα της συνέλευσης είναι πάρα πολύ σημαντικά και πρέπει όλοι να δώσουν το «παρών» εν όψει και του αγώνα με τον Τύρναβο εκτός έδρας.

Επίσης μετά τη συνέλευση θα ακολουθήσει και το πάρτι που είχαμε ανακοινώσει πριν τις γιορτές, όπου θα μοιραστούν και εκεί αρκετά τρόφιμα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τέλος, ξεκίνησε και η διάθεση της λαχειοφόρου του συνδέσμου με πολλά πλούσια δώρα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το