Τοπικά

Κάλεσμα από ΕΛΜΕ Μαγνησίας για οικονομική στήριξη μαθήτριας

Κάλεσμα για οικονομική στήριξη μαθήτριας, προερχόμενης από μονογονεϊκή οικογένεια, που δεν έχει την απαιτούμενη οικονομική κατάσταση, και η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια απευθύνει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας προς όλους τους εκπαιδευτικούς.
Στην ανακοίνωσή της τονίζεται πως «το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας χαιρετίζει τις προσπάθειες εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών του Νομού Μαγνησίας με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο. Πέρα από τις δράσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται στα περισσότερα σχολεία μας, σας καλεί να βοηθήσετε μια μαθήτριά μας για άλλη μία φορά, δίνοντας από αυτά που δεν έχετε και αναδεικνύοντας αυτά που έχετε, δηλαδή την ανθρωπιά, την ευαισθησία και την υπευθυνότητα που πάντα χαρακτήριζαν τον Έλληνα εκπαιδευτικό.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας σας ενημερώνει ότι υπάρχει μία μαθήτρια Λυκείου του Βόλου, η οποία πάσχει από δυσίατα νοσήματα. Η μονογονεϊκή οικογένειά της δε διαθέτει καν τα εισιτήρια για να την επισκεφτεί ή να την μετακινήσει στους γιατρούς ή τις κλινικές, όπως απαιτείται. Η μαθήτρια χάρις το ψυχικό της σθένος, είναι βέβαιο ότι θα βγει νικήτρια στη μάχη με τις ασθένειες. Όμως χρειάζεται βοήθεια… Με βάση τους μετριότερους υπολογισμούς μας απαιτούνται 3.000 ευρώ μέχρι να επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες. Μεγάλο το ποσό, μεγάλη και η αγωνία της. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας σας ενημερώνει ότι έχει ήδη καταθέσει συμβολικό ποσό, από το ταμείο μας στο λογαριασμό της και καλεί εσάς τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς, να της συμπαρασταθείτε έμπρακτα με την κατάθεση ακόμη και του ελάχιστου ποσού που είναι δυνατό να συγκεντρωθεί από τους συλλόγους κάθε σχολείου.
Ο Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού της μητέρας της είναι: 858/605194-47 της Εθνικής Τράπεζας (δικαιούχος: Κ… Σ…)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το