Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Κάθε Τρίτη το σουβλάκι 1 ευρώ

Τα ειδικά σήματα, που υποδηλώνουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Ημέρα Πόλης»

Θα θέλατε να φάτε το σουβλάκι 1 ευρώ, να πιείτε τον καφέ σας στις καφετέριες της πόλης προς 2 ευρώ ή το ποτό σας στα μπαρ προς 5 ευρώ; Τις τιμές αυτές θα προσφέρουν κάθε Τρίτη, αρχής γενομένης από αύριο 10 Ιουλίου, όσες καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια της πόλης συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Ημέρα της πόλης», μια πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου, της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου και της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης.

Με σύνθημα «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε στο Βόλο» και κόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας και την κακή διάθεση, ο Δήμος Βόλου, σε συνεργασία με την Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας, επιχειρεί να δώσει ένα δυνατό κίνητρο στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης, ώστε να διασκεδάσουν χωρίς να ξοδέψουν πολλά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής. Το εγχείρημα θα επιχειρηθεί να επεκταθεί σε όλη τη Μαγνησία και να συμμετάσχουν σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα, τα οποία θα έχουν διακριτικό μια αφίσα που θα κυκλοφορήσει. Επίσης η Ένωση Καταστηματαρχών θα συστήσει Επιτροπή Ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών αυτή την ημέρα προς τους πολίτες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνει κακή χρήση των προϊόντων που θα διατίθενται εις βάρος του καταναλωτικού κοινού.

Οι φορείς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει ώς τον Ιούλιο του 2013, ενώ από την επιτυχία της δράσης θα κριθεί, εάν θα συνεχισθεί. Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα προβάλλονται μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Βόλου, το σάιτ του Επιμελητηρίου, τους χορηγούς επικοινωνίας, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης διαφημιστικό υλικό προς ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης. Πρόσκληση να αγκαλιάσουν τη δράση έχει απευθυνθεί ήδη προς το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, ώστε να προχωρήσει σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων κάθε Τρίτη για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, και την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας προκειμένου τα μέλη της να ενημερώνουν τους πελάτες για την «Ημέρα της Πόλης». Το Αστικό ΚΤΕΛ προτείνεται κάθε Τρίτη να παρατείνει τα δρομολόγια των λεωφορείων του προς Αγριά μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και να προσφέρει εισιτήρια προς 1 ευρώ. Επίσης προτείνεται στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου να έχει συνεχές ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων κάθε Τρίτη.

Σήμερα και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσία εκπροσώπων των συνεργαζόμενων φορέων και στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα χορηγηθούν ειδικά σήματα, που θα υποδηλώνουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Ημέρα Πόλης» για να τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία, ώστε να ενημερώνονται οι πελάτες για τις ειδικές παροχές που θα ισχύουν κάθε Τρίτη.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των επιχειρηματιών της Μαγνησίας, η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Ε.Α.Ε.Μ.) διαθέτει στους ενδιαφερόμενους Διακηρύξεις Διαγωνισμών. Όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά διακηρύξεις, παρακαλούνται να γνωρίσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους στο email της Ε.Α.Ε.Μ. eaem@c-magnesia.gr.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.c-magnesia.gr, αναρτώνται οι διακηρύξεις διαγωνισμών από τοπικούς φορείς.

Δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ προς Καρνάγιο

Η θαλάσσια ακτή των Κάτω Λεχωνίων, θέση «Καρνάγιο», έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί και παρέχει κάθε είδους άνεση στους συμπολίτες μας που την επιλέγουν για να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια τους.

Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί πόλο έλξης δεκάδων συμπολιτών μας κάθε ηλικίας και ως φαίνεται τον σε πρώτη προτίμηση προορισμό των νέων.

Η «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.» αντιλαμβάνοντας την ανάγκη που προκύπτει για τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογεί καθημερινά Λεωφορείο της Εταιρείας από και προς την ακτή.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτελείται ένα δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 14:30 από την Κεντρική Αφετηρία προς τη θαλάσσια ακτή Κάτω Λεχωνίων (Καρνάγιο) και η ακολουθούμενη διαδρομή είναι:

Κεντρική Αφετηρία (Σέκερη / Ζάχου) – Σέκερη – Γρ. Λαμπράκη – Ιάσονος – Φιλελλήνων – Πολυμέρη – Επαρχιακή Οδός Βόλου / Τσαγκαράδας – Δημοκρατίας (Αγριά) – Επαρχιακή Οδός Βόλου /Τσαγκαράδας (έως Δημοτικό Σχολείο Κ. Λεχωνίων) – Παραλία Κ. Λεχωνίων (θέση Καρνάγιο).

Για την επιστροφή των λουομένων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτελείται ένα δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης 19:00 από την παραλία προς το Βόλο και η ακολουθούμενη διαδρομή είναι: Παραλία Κάτω Λεχωνίων (θέση Καρνάγιο) – Επαρχιακή Οδός Τσαγκαράδας /Βόλου (Δημοτικό Σχολείο Κάτω Λεχωνίων) – (Αγριά) Εθνικής Αντιστάσεως – Ρ. Φερραίου – Ελ. Βενιζέλου – Αναπαύσεως – Επαρχιακή Οδός Τσαγκαράδας / Βόλου – Πολυμέρη – Φιλελλήνων – Λ. Δημητριάδος – Γρ. Λαμπράκη – Πυράσσου – Λαχανά – Αλμυρού -Ζάχου – Κεντρική Αφετηρία.

Το Σάββατο και την Κυριακή εκτελούνται δύο δρομολόγια από το Βόλο προς την ακτή με ώρα αναχώρησης 14:00 και 15:30 από την Κεντρική Αφετηρία και 19:00 από την ακτή προς το Βόλο. Καθ’ όλη τη διαδρομή από και προς την ακτή πραγματοποιούνται στάσεις στις υφιστάμενες στάσεις της Λεωφορειακής Γραμμής Νο 5. Ισχύει το εισιτήριο Β’ Ζώνης [πράσινο(κανονικό), κίτρινο (φοιτητικό).

Τετραήμερο εκδηλώσεων γκέι στο νησί του Παπαδιαμάντη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 1ο διεθνές φεστιβάλ γκέι τέχνης, που ξεκινάει στις 12 Ιουλίου στη Σκιάθο. Με τίτλο: «Πέταξε στη Σκιάθο, να βρεις την αθάνατη αγάπη» οι γκέι διοργανώνουν τετραήμερο φεστιβάλ στο νησί του Παπαδιαμάντη από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2012. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εκατοντάδες είναι οι ανά τον κόσμο ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν και υπολογίζεται ότι οι γκέι που θα έρθουν, θα ξεπεράσουν τις 5.000. Το τετραήμερο των εκδηλώσεων αρχίζει στις 12 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Λα Πισίν», συνεχίζεται στις 13 με σόου μόδας στο Βρωμόλιμνο, στις 14 Ιουλίου με εκδήλωση στην παραλία Μπανάνα και ολοκληρώνεται στις 15 του μήνα με το διαγωνισμό «Μίστερ Κούρος». Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Σκιάθου στο 1ο διεθνές φεστιβάλ γκέι τέχνης «Άντζελς-Σκιές της φαντασίας… Ανάγκη της ψυχής» έχουν δηλώσει συμμετοχή και από την Κίνα…

Share

Πρόσφατα άρθρα

48 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό στα Καλάβρυτα

Νεκρά από κεραυνό που τα χτύπησε, στη διάρκεια της κακοκαιρίας του σαββατοκύριακου, βρέθηκαν 48 πρόβατα…

7 Οκτωβρίου 2024

Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Δημήτρη Κόκοτα στη συναυλία της – Η συγκίνηση της συζύγου και της αδερφής του

O Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο, επτά μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες…

7 Οκτωβρίου 2024

Όλα για το στοίχημα μπάσκετ!

Πέρυσι το καλοκαίρι και στα πλαίσια των τεράστιων και πολλαπλών αλλαγών που προχώρησε η ομάδα,…

7 Οκτωβρίου 2024

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες μυοχαλαρωτικού φαρμάκου

Την ανάκληση παρτίδων μυοχαλαρωτικού φαρμάκου, που χορηγείται σε αρθροπάθειες και μυοσκελετικές παθήσεις, ανακοίνωσε ο Εθνικός…

7 Οκτωβρίου 2024

Αρώματα για το φθινόπωρο: Πώς να επιλέξετε το άρωμα που μας εμπνέει κατά τη διάρκεια της σεζόν

Το φθινόπωρο είναι μια από τις πιο όμορφες και εμπνευσμένες εποχές, όταν η φύση ντύνεται…

7 Οκτωβρίου 2024

Σύντομα η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Vouchers 1000 ευρώ για την ψηφιακή στήριξη των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον Daniel

Εποικοδομητική συνάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αναστασίου – Επί…

7 Οκτωβρίου 2024