Photo Gallery, Αθλητισμός

Ικανοποίηση Αμανατίδη για την προετοιμασία της Νίκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης στο Καρπενήσι. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά ικανοποιώντας τον προπονητή τους Περικλή Αμανατίδη, που μιλά με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλουν. Φιλικά με Ρήγα Φεραίο, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Τύρναβο έκλεισε η Νίκη, που το πρώτο της τεστ θα είναι με την Καλλονή το Σάββατο ή την Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αποκομίσει ο τεχνικός της Νίκης Περικλής Αμανατίδης όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας στα Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, ενώ εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές, που με τη σειρά τους προσπαθούν να τον πείσουν ότι πρέπει να τους υπολογίζει.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και ανέφερε τα εξής: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Προπονούμαστε στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σκληρή δουλειά που γίνεται. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πραγματικά δείχνουν μεγάλη όρεξη στο γήπεδο. Στις προπονήσεις έχουμε σημαντική βοήθεια για να βλέπουμε τι καταφέρνουμε με ένα team system με πομπούς που καταγράφει τα πάντα στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνεται άρτια η δουλειά μας. Στο τεχνικό τιμ έχουμε και τον συνεργάτη μας, Γιώργο Αδάμ που μας βοηθάει στις μετρήσεις.

Θα δώσουμε ένα φιλικό ματς με την Καλλονή και στις 14 του μηνός που θα επιστρέψουμε στο Βόλο θα έχει γίνει μια πολύ σκληρή δουλειά, μια πολύ καλή γνωριμία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θα έχουμε βάλει τις βάσεις που επιθυμούμε.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι είναι απλά παιδιά και έχουν αγκαλιάσει τους μικρούς της ομάδας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά είναι ξεχωριστά. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγει αυτή η καλή δουλειά και να γυρίσουμε στο Βόλο για να μοντάρουμε την ομάδα. Είμαστε στην κατάσταση που πρέπει για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει μεγάλη ηρεμία, έτσι όπως χρειάζεται να έχει μια ομάδα στο ξεκίνημα της. Έχουμε όλο τον χρόνο για να κάνουμε ένα σύνολο όπως το θέλουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλατανιά, που δέχθηκε τη ματαίωση του μεταξύ μας φιλικού, γιατί κρίναμε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για κάποιο ματς, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή του ξενοδοχείου «Μοντάνα», Γιώργο Λαθύρη που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστούμε». 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά χθες δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος Λούκας Φαβάλι έγινε γνωστό ότι έμεινε στον Λεβαδειακό, ενώ το βάρος στη Νίκη το δίνουν στην απόκτηση επιθετικού. Η πρόταση στον Βλάση Καζάκη φαίνεται να ισχύει, οπότε αναμένεται η απάντηση του ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι παίκτες στο στόχαστρο, αλλά οι διοικούντες κινούνται με άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην εμπλακούν άλλες ομάδες. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Τα φιλικά της Νίκης

Τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια έκλεισε η Νίκη, με αντιπάλους τους Ρήγα Φεραίο, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Τύρναβο. Έτσι, το πρόγραμμα των φιλικών της διαμορφώνεται ως εξής:

11 ή 12/8 Καρπενήσι: Νίκη-Καλλονή

22/8 Καρδίτσα: Αναγέννηση-Νίκη

29/8 Βελεστίνο: Ρήγας Φεραίος-Νίκη  

2/9 Πανθεσσαλικό: Νίκη-Ηρακλής Θ.

6/9 Τύρναβος: Τύρναβος-Νίκη

* Το φιλικό με τον Πιερικό το οποίο είχε ανακοινωθεί θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.  

 

 

ΠΑΕ και Blue Club

συγχαίρουν

την ομάδα πόλο

Με αφορμή την άνοδο της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Νίκης στη Β’ Εθνική κατηγορία, η ΠΑΕ Νίκη και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Νίκη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουν την ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου που κέρδισε πανάξια την άνοδο της στη Β’ Εθνική ανδρών». 

Blue Club: «Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Φ. Blue Club «Π. Ντοκούζης» θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της ομάδας πόλο της Νίκης για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Β’ Εθνική. Η διάκριση αυτή τιμά τον ιστορικό μας σύλλογο, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Βόλου.

Εμείς να ευχηθούμε στους αθλητές, στο προπονητικό τιμ και στους παράγοντες να έχουν υγεία, δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το