Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Θρήνος για ένα ακόμη νέο, θύμα του τροχαίου στα Πευκάκια

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Σε μεγάλη τραγωδία εξελίσσεται τελικά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν μια, περίπου, εβδομάδα, την περασμένη Πέμπτη στα Πευκάκια, καθώς χθες μετά τις 10.30 το πρωί υπέκυψε στα τραύματα του ένας ακόμη νεαρός, 20 ετών, που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο θάνατος του 20χρονου ήρθε δύο ημέρες, αφότου είχε υποκύψει στα βαριά τραύματα που είχε υποστεί , και ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, ο 21χρονος φίλος του, από την Αλβανία, με τον οποίο βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος 20χρονος, που νοσηλευόταν βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και γνωστούς.

Όπως έγινε γνωστό, από συγγενικά του πρόσωπα, ο άτυχος 21χρονος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, που, βγήκε από την πορεία του, ντεραπάρισε και έπεσε σε περίφραξη, όταν άνοιξε η πόρτα και ο 20χρονος εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα, κυρίως στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στα Πευκάκια και στο ύψος του καρνάγιου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Citroen Saxo, στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί (τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 19 και 20 ετών και ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας) εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη.

 

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματισθούν σοβαρά ο 20χρονος Έλληνας και ο 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας (που τελικά υπέκυψαν) και ελαφρά οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το