Πολιτισμός

Θεατρικό ταξίδι για παιδιά

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το αριστούργημα του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» σε θεατρική απόδοση Γιάννη Δεληγιάννη και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2006 για το έργο «Κατσαρίδα») την Κυριακή 7 Απριλίου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

 

Η παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» την Κυριακή στο «Αχίλλειον»
Η παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» την Κυριακή στο «Αχίλλειον»

Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει το «γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες». Έτσι λοιπόν ξεκινάει, μαζί με τον υπηρέτη του, τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους…

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και άνω και στόχο έχει να ταξιδέψει το κοινό μαγικά σε τέσσερις ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες εννέα χωρών, «παίζοντας» διαδραστικά με τους μικρούς θεατές οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνορους τόπους, παράξενους λαούς. Ατμόπλοια, αερόστατα, ατμοτρένα

και ακόμα πάρα πολλά σκηνικά, καθώς και τα 35 εντυπωσιακά κοστούμια

δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κουλουμπή Βασιλική, Κουνέλλας Κώστας, Κουτούγκου Κατερίνα, Κρήτος Γιώργος, Κωμοδίκης Κλείτος και Παπακωνσταντίνου Ιωάννα.

Ώρες παραστάσεων: 12:00 μ. και 5:30 μ.μ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Σάββατο 6 Απριλίου 2013, Αλμυρός
    Η παράσταση ήταν πάρα πολύ καλή, ενθουσιάστηκαν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Αξίζει πραγματικά να την παρακολουθήσει κανείς. Δύο ώρες γέλιο!

Μοιραστείτε το