Photo Gallery, Αθλητισμός

Θα μιλήσει για όλους και για όλα

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης 

*Την Κυριακή η πρεμιέρα των «κυανολεύκων» στα Ψαχνά

Ο Α. Πάτσης

 

Σε θέματα που αφορούν τη Νίκη, αλλά και γενικότερα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αναμένεται να αναφερθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Ξενία». Αμέσως μετά θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας που την Κυριακή θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ως γνωστόν οι «κυανόλευκοι» θα «εκστρατεύσουν» στα Ψαχνά για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ηρακλή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Από την Ένωση Football League-Football League 2 ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Η Νίκη θα παίξει την Κυριακή στις 16.45 στα Ψαχνά με αντίπαλο τον Ηρακλή και φυσικά θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της σε έναν αγωνιστικό …μαραθώνιο διάρκειας 42 αγωνιστικών, ήτοι 40 παιχνιδιών για κάθε ομάδα, που φυσικά θα έχει και δύο ρεπό λόγω του μονού αριθμού (21) των συμμετεχόντων συλλόγων στην κατηγορία.

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» έχει μπει στην τελική της ευθεία. Στη Νίκη γνωρίζουν τον Ηρακλή Ψαχνών μια και πρόσφατα οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους με αυτή του Βόλου να κερδίζει άνετα με 4-1. Όμως το γεγονός αυτό δεν ξεγελά τον Περικλή Αμανατίδη που έχει τονίσει στους παίκτες του πως πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το θετικό για τη Νίκη είναι ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο. Οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στην προετοιμασία τους, ενώ οι ίδιοι στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν κρύβουν τη διάθεσή τους για την κατάκτηση του «διπλού» που φυσικά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μία πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου.

Από την πλευρά της η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα, ενώ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης ετοιμάζεται να μιλήσει για όλους και για όλα σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο «Ξενία». Λογικά θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν τη Νίκη, καθώς και στα μελλοντικά του σχέδια για την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και γενικότερα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στη συνέντευξη θα μπορούν να δώσουν το «παρών» και οι φίλαθλοι, που στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές της Νίκης μια και θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας που θα χρησιμοποιεί η ομάδα την περίοδο 2012-13.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Ξενία ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Football League της σεζόν 2012-2013». 

Πρώην σταρ Ελλάς

στη Νίκη

Μία ακόμη μεταγραφή επιπέδου …Σούπερ Λιγκ έκανε χθες η Νίκη που όμως δεν αφορά την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την κ. Βάλια Κακούτη, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ.

Για όσους δεν γνωρίζουν η κ. Κακούτη κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2004, είναι γνωστό μοντέλο και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό λαμβάνοντας μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας. Επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ αναλαμβάνει η Βάλια Κακούτη» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Εκδρομή στα Ψαχνά

από τους οργανωμένους

Εκδρομή στα Ψαχνά για τον αγώνα της Νίκης με τον τοπικό Ηρακλή διοργανώνουν οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Θύρα 3 και Βαμβακουργία Club. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία των τριών συνδέσμων (Μαιάνδρου 14) έως το βράδυ της Παρασκευής.

Επίσης, εκδρομή διοργανώνουν και οι Blue Angels που δέχονται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι αύριο Παρασκευή στα δικά τους γραφεία (μετά τις 6.30 το απόγευμα) στη διεύθυνση Αναπαύσεως 43.

Το Σάββατο

η «πρώτη» του

Αθλητικού Κολεγίου

Τον ετήσιο Αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά θα τελέσει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κολεγίου της Νίκης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Καλούνται όλοι οι αθλητές-αθλήτριες και οι γονείς τους να δώσουν το «παρών».

Εκδήλωση για την

ομάδα μπάσκετ

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδήλωση-συνεστίαση στην οποία θα γίνει η παρουσίαση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου για τη σεζόν 2012-2013, όπου θα βρει την ομάδα της πόλης του Βόλου να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου όπως και όλους τους φίλους του μαγνησιώτικου μπάσκετ, να παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 9.30 μ.μ. στην μουσική ταβέρνα «Κωμειδύλλιο» (Μακρυνίτσης 23 – 28ης Οκτωβρίου).

Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», (οδός Μαιάνδρου 14), καθώς και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ. Η τιμή της κάρτας είναι 20 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210-60320.

Νέα των τμημάτων στίβου

και κολύμβησης

Η Ερασιτεχνική Νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά το τμήμα στίβου του συλλόγου:

«Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου αναλαμβάνει και φέτος την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων μαθητών για Στρατιωτικές Σχολές, Σώματα Ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με ευέλικτο πρόγραμμα και πλήρη εξοπλισμό. Η μηνιαία συνδρομή είναι χαμηλή, προσαρμοσμένη στις οικονομικές συνθήκες της εποχής. Τις προπονήσεις των μαθητών αναλαμβάνουν οι προπονητές του τμήματος στίβου του συλλόγου, με εγγυημένη επιτυχία: Αηδονίδου Δήμητρα (τηλ. 6972715616), Βλαχάβας Αποστόλης (τηλ. 6958456667), Κολυμένου Βάσω (τηλ. 6973013776), Παρασκευόπουλος Παύλος (τηλ. 6972817413)».

Επίσης, μετά από μια χρονιά γεμάτη από πολλές επιτυχίες, ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου ξεκίνησε τη νέα κολυμβητική περίοδο. Η μεγάλη αριθμητικά συμμετοχή παιδιών, η ξεκάθαρη εξέλιξη του συνόλου των αθλητών, αλλά και οι σπουδαίες αγωνιστικές επιτυχίες των κολυμβητών αποτελούν τα εχέγγυα για μια αποδοτικότερη χρονιά.

Επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης και της μικρής πισίνας. Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κολύμβησης κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6980306997) και κ. Ελένη Παπαγιάννη (6972470238), στην κ. Χριστίνα Ζαφειρίου, υπεύθυνη των τμημάτων υποδομής(6979325059), στον κ. Γιώργο Μαντά, υπεύθυνο προαγωνιστικών κατηγοριών (6948942359), καθώς και στα γραφεία του συλλόγου (24210-60320).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το