Photo Gallery, Αθλητισμός

«Θα δώσουμε μάχη για το αποτέλεσμα»

 Τονίζει ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πυργετό 

Με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια των δύο συνεχόμενων νικών επί της Α.Ε. Λεονταρίου και του Ανδρούτσου Γραβιάς και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ο Ρήγας Φεραίος «εκστρατεύει» αύριο στον Πυργετό Λάρισας για να κοντραριστεί με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. «Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε στη «Θ» ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Λάκης Μπακάλης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή χρονιά δίνει αύριο ο Ρήγας Φεραίος. Αντίπαλός του θα είναι ο Πυργετός Λάρισας και οι Βελεστινιώτες θα επιδιώξουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Με τη μέχρι τώρα πορεία τους απέδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αφού διαθέτουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο που ξέρει τη ζητά στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο στην πρεμιέρα στην Καρδίτσα κόντρα στον ΑΟΚ ο Ρήγας «πλήρωσε» ένα πεντάλεπτο αδράνειας και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1, για να ακολουθήσουν τρία ματς όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Πρώτα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Αμπελωνιακού και στη συνέχεια κέρδισε 2-0 την Α.Ε. Λεονταρίου και 1-0 τον Ανδρούτσο Γραβιάς εντός έδρας. Αυτές οι νίκες ανέβασαν την ομάδα στην 4η θέση του ομίλου (και ενώ έχει κάνει και το ρεπό της), αλλά και την ψυχολογία των παικτών στα ύψη.

Όσο για τον Πυργετό παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ρήγας. Η ομάδα της Λάρισας έχει δώσει τρία ματς ως γηπεδούχος και μετρά από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Επιβλήθηκε 1-0 της Α.Ε. Λεονταρίου, έφερε 1-1 με τον Ανδρούτσο Γραβιάς και ηττήθηκε 1-2 από την Ελασσόνα, ενώ την περασμένη Κυριακή στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του απέσπασε 0-0 στον Δομοκό από τον τοπικό Αχιλλέα.

Φυσικά το έργο των Βελεστινιωτών δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μπορούν να επιστρέψουν στη βάση τους με βαθμό ή βαθμούς. Αυτή είναι και η άποψη του προπονητής της ομάδας Λάκη Μπακάλη, που δήλωσε σχετικά στη «Θ»:

«Η αποστολή μας την Κυριακή θα είναι δύσκολη. Ο Πυργετός έχει αρκετές απώλειες ως γηπεδούχος και σίγουρα θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Όμως εμείς είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και αν παίξουμε δυνατά και ψυχωμένα οι πιθανότητες να πετύχουμε το στόχο μας θα είναι αυξημένες».

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι ο Βελεστινιώτης τεχνικός ήταν κατηγορηματικός: «Με δεδομένο ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση λόγω του καιρού πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί αποκλειστικά στη δύναμη. Για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα επιβάλλεται στη δύναμη των αντιπάλων να αντιπαρατάξουμε περισσότερη δύναμη. Να κερδίσουμε τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, εκτός αποστολής θα μείνει ο Ρουκάς που ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους, καθώς και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μπλέτσας και Βογιατζής. Πάντως, οι δύο τελευταίοι έδειξαν και στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη ότι είναι σε ικανοποιητική κατάσταση και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα συμπεριληφθούν στην 18άδα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για αύριο είναι 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Τσουμπέκος, Μπουρίτας, Βουραζέρης, Γάρος, Γκοντόλος, Γουτούλης, Γούτσος, Κλώθος, Κόκκας, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Πάσχος, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τσουκάλης, Χατζηαθανασίου, Χατζής.

Διαιτητής του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκε ο κ. Νίκος Μαρόπουλος της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Μπισούκη της ίδιας Ένωσης και Χρήστο Παπαγιάννη της ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Τζιμενάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα

Για την 6ης αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν αύριο οι κάτωθι συναντήσεις: 

Αχιλλέας Δομ.-Ελασσόνα
Α.Ο. Καρδίτσας-Αμπελωνιακός
Πυργετός-Ρήγας Φεραίος
Δωτιέας Αγιάς-Α.Ε. Λεονταρίου
Ανδρούτσος Γρ.-Αίολος Καρπ.
Ρεπό: Λαμία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το