Θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου στον Αλμυρό

Λεζάντα: Ο άτυχος 23χρονος Άγγελος Βασιλείου

 

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου του στο δρόμο προς την παραλία

 

 

 

Το χαμό ενός 23χρονου παλικαριού θρηνεί ο Αλμυρός. Ο Άγγελος Βασιλείου έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και ξαφνικά σαν… άγγελος. Άλλωστε στον Αλμυρό όσοι το γνώρισαν λένε πως το όνομά του ταίριαζε με το χαρακτήρα του. Το χαρακτηρίζουν παιδί «αστέρι», που όμως  η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι.

Ο 23χρονος Άγγελος Βασιλείου τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί της Κυριακής, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο δρόμο Αλμυρού – παραλία Αλμυρού. Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός, καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος. Στο Νοσοκομείο, οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να το σώσουν. Δυστυχώς, το παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή. Το στερνό αντίο θα του πουν σήμερα η μητέρα του, ο αδελφός του και οι συντοπίτες του, στις 10 το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο 23χρονος Άγγελος Βασιλείου εργαζόταν σερβιτόρος σε νυχτερινό μπαρ, στην παραλία του Αλμυρού. Το βράδυ του Σαββάτου εργαζόταν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Το παλικάρι έφυγε από το μαγαζί τις πρωινές ώρες της Κυριακής, μαζί με άλλους εργαζόμενους εκεί. Τους μετέφερε με το αυτοκίνητό του στον Αλμυρό. Εκείνος μετέβη στο σπίτι του και ενημέρωσε τη μητέρα του ότι θα πάει για μπάνιο. Ο κ. Δημήτρης Βέτσικας, στον Αλμυρό, ίσως να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον άτυχο Άγγελο Βασιλείου. Όπως ανέφερε στη «Θ», ο 23χρονος πέρασε από το κατάστημά του, αγόρασε τσιγάρα, συνομίλησαν για λίγο και του ανέφερε πως θα πήγαινε για μπάνιο προς την παραλία του Αλμυρού.

Στη διαδρομή και ένα περίπου χιλιόμετρο πριν την παραλία, συνέβη το μοιραίο. Σημειώνεται ότι η απόσταση από τον Αλμυρό μέχρι την παραλία είναι έξι χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος, φέρεται ο άτυχος νέος να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω υπνηλίας. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο και πριν ανατραπεί έκανε δύο τούμπες στο δρόμο.

Ο 23χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Λίγη ώρα αργότερα το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του είδαν διερχόμενοι οδηγοί. Σταμάτησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Η περίπτωση όμως του άτυχου Άγγελου Βασιλείου αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας και τα οποία ουδέποτε δεν φαίνεται να βρίσκουν λύση. Δεν υπάρχει επαρκής αριθμός οδηγών ασθενοφόρων με συνέπεια να μένουν βάρδιες κενές. Έτσι και το πρωινό της Κυριακής δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο. Το κέντρο του ΕΚΑΒ, στο Βόλο, που ενημερώθηκε, έστειλε στο σημείο του τροχαίου ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, αλλά και τη μονάδα από το Βόλο λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού.

Τελικά ο Άγγελος Βασιλείου άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο.

Ο 23χρονος ζούσε με τη μητέρα του, που ήταν χήρα εδώ και χρόνια και το μικρότερο – κατά δύο περίπου χρόνια – αδελφό του. Η μητέρα του, εργάζεται στο ΚΑΠΗ Αλμυρού και μόνη, χωρίς τον άντρα της, κατάφερε να μεγαλώσει με πολύ κόπο τα δύο παιδιά της. Έκανε όνειρα για αυτά… Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον άτυχο Άγγελο…

 

Τροχαίο στην παραλία του Βόλου

 

Επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Αργοναυτών στο Βόλο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 61χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε μία 20χρονη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 20χρονης, η οποία διεκομίσθη, για προληπτικούς λόγους, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο μέθης με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής με αρνητικά αποτελέσματα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

Τούλα Κεκάτου

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: Η (χαμένη) λάμψη του Λυκείου

της Αντιγόνης Σδρόλια Αφού την προηγούμενη Κυριακή ασχοληθήκαμε με το Γυμνάσιο και τη γύμνια, ας…

6 Οκτωβρίου 2024

Ποιος φταίει για την παιδική βία, παραβατικότητα και εγκληματικότητα;

Tου Γ. Καπουρνιώτη  Οι «σύγχρονοι» γονείς προσπαθούν να «μάθουν» τα της ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών…

6 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της Madonna, μόλις 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητριάς τους

Ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone, πέθανε σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από μάχη…

6 Οκτωβρίου 2024

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του

Με λοστό στο κεφάλι χτύπησε ένας 17χρονος τον πατέρα της κοπέλας του, την ώρα που…

6 Οκτωβρίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Αεροπλάνο πιάνει φωτιά αμέσως μετά την προσγείωση

Τρομακτικά πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέγραψαν τη στιγμή που ένα αεροπλάνο της…

6 Οκτωβρίου 2024

Αγόρι που παραπονιόταν για δυσοσμία είχε κολλημένη μία βίδα στο ρουθούνι του

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί στην Κίνα, όταν εντόπισαν ένα περίεργο μαύρο αντικείμενο στο αριστερό ρουθούνι…

6 Οκτωβρίου 2024