Αθλητισμός

Η Νίκη εξετάζει Ραντοβάνοβιτς, αλλά προέχει η φορολογική ενημερότητα

Την περίπτωση του Ιγκόρ Ραντοβάνοβιτς εξετάζουν στη Νίκη, καθώς θέλουν να ενισχυθούν στη θέση του σέντερ φορ. Ωστόσο προέχει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να τακτοποιήσει και τα υπόλοιπα θέματα που την αφορούν.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Υπαρκτό είναι στη Νίκη το ενδιαφέρον για τον Ιγκόρ Ραντοβάνοβιτς. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Βόσνιος σέντερ φορ απασχολεί πράγματι τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας, οι οποίοι έχουν συλλέξει στοιχεία για τη μέχρι τώρα πορεία του.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο στράικερ, ο οποίος φημολογείται ότι είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και ότι ξέρει να κινείται μέσα στη μεγάλη περιοχή, στοιχεία που τον καθιστούν επικίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες.

Πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με τα χρώματα της Ντομζάλε έχοντας 12 συμμετοχές και ένα γκολ. Βέβαια οι «κυανόλευκοι» δεν θα εμπιστευτούν μόνο το βιογραφικό του, αλλά θέλουν να τον δουν και από κοντά, κάτι που αν γίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε είναι φανερό πως η Νίκη χρειάζεται ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, καθώς πέρα από τον Κώστα Φλίγκο δεν υπάρχει άλλος «καθαρόαιμος» σέντερ φορ στο ρόστερ. Ωστόσο τα μεταγραφικά έχουν «κολλήσει», κάτι που φαίνεται να έχει σχέση και με τη φορολογική ενημερότητα. Όσο το συγκεκριμένο θέμα δεν ξεκαθαρίζει, δημιουργεί πρόβλημα στην ΠΑΕ.

Όπως παραδέχθηκε ο Ανδρέας Πάτσης, η διοίκηση έχει βολιδοσκοπήσει κυνηγούς εγνωσμένης αξίας, αλλά η αβεβαιότητα στο συγκεκριμένο θέμα τους κάνει διστακτικούς να πουν το «ναι». Επομένως θα πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους στα μεταγραφικά και όχι μόνο ζητήματα.

Όσον αφορά το φιλικό της περασμένης Τετάρτης ο Περικλής Αμανατίδης έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα ήταν πιο απειλητική. Ο 42χρονος προπονητής είδε αυτά που ήθελε από το παιχνίδι και συγκράτησε τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψει στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Άλλωστε μέχρι τότε υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος. Η Football League αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και υπάρχει κάτι λιγότερο από ένας μήνας για να φτάσει η Νίκη στο επιθυμητό σημείο απόδοσης.

Η τεχνική ηγεσία έκανε αρκετές δοκιμές. Η απουσία του Βασίλη Καρατζά λόγω τραυματισμού και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου που είναι στρατευμένος, έφερε αρκετές εσωτερικές αλλαγές στα μετόπισθεν.

Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Αργύρης ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ως δεξιός μπακ, αλλά μόλις μπήκε στο ματς ο Αδάμ Τζανετόπουλος, ο πρώτος πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφήνοντας τη δεξιά πλευρά στον Παντελή Ριζογιάννη. Ο αρχηγός της Νίκης έδειξε στην προηγούμενη σεζόν ότι μπορεί να παίξει με άνεση και ως δεξιός οπισθοφύλακας, αφού όποτε τοποθετήθηκε εκεί ήταν εξαιρετικός. Ασφαλώς η φυσική του θέση είναι στον άξονα της μεσαία γραμμής, αλλά στο μυαλό του προπονητή πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Φυσικά τα φιλικά θα συνεχιστούν για τους «κυανόλευκους». Την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθούν τον Βύζαντα Μεγάρων, στις 2 Σεπτεμβρίου θα παίξουν με την ΑΕΠ Ηρακλής πάλι στο Βόλο, ενώ στις 6/9 θα αντιμετωπίσουν τον Τύρναβο εκτός έδρας.

Για το φιλικό με τον Βύζαντα Μεγάρων η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι όπως και στο φιλικό με την Κόρινθο, έτσι και σε αυτό με τον Βύζαντα Μεγάρων την Κυριακή (26/8) στο Πανθεσσαλικό, η είσοδος των φιλάθλων θα επιτραπεί μόνο από την Ανατολική κερκίδα και το πέταλο. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην σκεπαστή κερκίδα λόγω έργων συντήρησης στο σκέπαστρο του σταδίου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και η Γενική Είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ».

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το