Αθλητισμός

Η Νίκη “έλιωσε” 6-1 τον Πανηλειακό στο …καμίνι του “Π. Μαγουλάς”

«Ισοπεδωτική» ήταν η Νίκη χθες στο «Παντελής Μαγουλάς». Ο Πανηλειακός …τόλμησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Βάτση (6’), αλλά οι «κυανόλευκοι» απάντησαν με έξι τέρματα φτάνοντας στο θριαμβευτικό (6-1). Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Πουλάκος (16’, 93’) και από ένα οι Λαζαρίδης (54’), Ακπαρίδης (64’ αυτογκόλ), Παυλίδης (65’) και Λουκίνας (83’). Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας που την ώθησαν στη σπουδαία επιτυχία που την στέλνει μόνη στην κορυφή των πλέι οφ της Football League 2.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Μια φανταστική Νίκη είδαν όσοι φίλαθλοι πέρασαν χθες το απόγευμά τους στο «Παντελής» Μαγουλάς. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καταπληκτικοί και διέσυραν με 6-1 τον Πανηλειακό στο κατ’ ευφημισμό ντέρμπι των πλέι οφ της Football League 2 ανεβαίνοντας μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κόσμος της Νίκης για άλλη μια φορά δήλωσε «παρών» και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του το βολιώτικο συγκρότημα, παρά το εργάσιμο της ημέρας. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στις κερκίδες παραβρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί του Πανηλειακού, που έκαναν το μακρινό ταξίδι από τον Πύργο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Περικλής Αμανατίδης επέλεξε επιθετικογενές σχήμα (4-4-2). Την εστία υπερασπίστηκε ο Ηλίας Βούρας έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βαγγέλη Στουρνάρα, Χρήστο Χολέβα, Γιώργο Δεληζήση και Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν οι Παντελής Ριζογιάννης, Κώστας Διαμαντίδης στον άξονα, ενώ από τις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Γιώργος Λαζαρίδης (δεξιά) και Σάββας Κυριακίδης (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μπάμπης Παυλίδης και Γιώργος Πουλάκος.

Στον αντίποδα ο Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε σύστημα 4-5-1 με διάταξη 4-2-3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή συνάντηση άρχισε με καθυστέρηση 13 λεπτών , επειδή υπήρξε πρόβλημα με τον γιατρό του αγώνα, το οποίο τελικά διευθετήθηκε.

 

«Ψυχρολουσία»

και απάντηση

Η Νίκη ξεκίνησε με ενθουσιασμό το παιχνίδι έχοντας την παρότρυνση των οπαδών της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο οι «κυανόλευκοι» απείλησαν τρεις φορές με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πουλάκο. Την πρώτη φορά στο 3’ στόπαρε την μπάλα από καλή θέση, αλλά δεν την βρήκε όπως θα ήθελε, ενώ στο επόμενο λεπτό επιχείρησε ανάποδο «ψαλίδι» στέλνοντας την μπάλα άουτ. Επίσης στο 5’ ο Λόλας εκτέλεσε άσχημα ένα άουτ, με τον Πουλάκο να επιχειρεί να σκοράρει με απευθείας κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε αργά και …βασανιστικά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι (άουτ).

Κι ενώ η Νίκη πίεζε για το γκολ δέχθηκε την ψυχρολουσία. Ήταν το 6ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι βρίσκονταν στην επίθεση, αλλά ο Λαμπρόπουλος υπέπεσε σε λάθος. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βγουν στην πρώτη τους αντεπίθεση στο ματς. Τελικός αποδέκτης ο Βάτσης, ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Βούρας εκτινάχθηκε προς την πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα (0-1).

Όπως ήταν φυσικό, το γήπεδο «πάγωσε», καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη τη στιγμή που η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είχε κλείσει τον Πανηλειακό στα καρέ του. Πάντως λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση στο 12’. Ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Λαζαρίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Λόλας απέκρουσε ενστικτωδώς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Στο 15’ ο Κυριακίδης τροφοδότησε ωραία τον Πουλάκο που βγήκε απέναντι από τον Λόλα και έκανε το πλασέ για να αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού. Το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου για τη Νίκη και πράγματι ήρθε στο 16’. Ο Παυλίδης πέρασε υπέροχη ασίστ στον Πουλάκο, ο οποίος «κεραυνοβόλησε» τον Λόλα γράφοντας το 1-1.

Ωστόσο μετά δεν είχαμε παιχνίδι για πέντε λεπτά, αφού ο Μανιάτης βρέθηκε στο έδαφος υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε αντικείμενο που προήλθε από την εξέδρα. Ο διαιτητής δεν κάλεσε το φορείο στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας τις αντιδράσεις των φιλάθλων, που αποδοκίμαζαν, αφού οι φιλοξενούμενοι ήδη είχαν βρεθεί στο έδαφος τρεις φορές στα πρώτα 16 λεπτά ζητώντας τη βοήθεια του ιατρικού τιμ.

Οι Πελοποννήσιοι προσπαθούσαν να παγώσουν τον ρυθμό και στο 27’ επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά τα καρέ των γηπεδούχων με τη σέντρα-σουτ του Χιντζίδη να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο επόμενο λεπτό, όμως, έχασαν σπουδαία ευκαιρία. Ο Τομαράς με εξωτερικό φάλτσο τροφοδότησε τον Μακρίδη που βλέποντας τον Βούρα να βρίσκεται έξω από την εστία του σούταρε αμέσως. Ωστόσο για καλή τύχη της Νίκης η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Το βολιώτικο συγκρότημα ανταπέδωσε τις ευκαιρίες στο 32’. Ο Πουλάκος εκτέλεσε με φάλτσο ένα φάουλ, το οποίο πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από τα γκολπόστ.

Ο Πανηλειακός έδειχνε να έχει ισορροπήσει το ματς με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 36’ μακρινό σουτ του Τομαρά έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παυλίδης αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα ξεπερνώντας δύο αμυντικούς, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ). Επίσης στο 38’ κεφαλιά του Παυλίδη από καλή θέση πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 43’ ο Τσετιροκλής προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βούρα με μακρινό φάουλ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Θωνιάτης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά κλώτσησε …αέρα χάνοντας την ευκαιρία.

Πολύ καλή στιγμή για τη Νίκη στο 44’. Ο Παυλίδης ελίχθηκε ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή και έπιασε συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Η μια καλή φάση διαδεχόταν την άλλη και στο 45’ ήταν σειρά του Λαζαρίδη να κάνει όμορφη ατομική προσπάθεια, αλλά σούταρε πάνω στον Λόλα, που απέκρουσε με γροθιές.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και στο 45+3’ ο Τομαράς «άδειασε» εντυπωσιακά τον Λαμπρόπουλο και έβγαλε επικίνδυνη συρτή σέντρα. Ωστόσο ο Βούρας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε προ του Θωνιάτη που καραδοκούσε. Στο επόμενο λεπτό φάουλ του Παυλίδη δεν βρήκε τον στόχο, με συνέπεια το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1.

 

«Καταιγίδα» η Νίκη

στο β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η Νίκη δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανηλειακό και άρχισε να τον «βομβαρδίζει». Έτσι στο 52’ ο Πουλάκος έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα για τον Παυλίδη, που εμβόλισε την αντίπαλη άμυνα από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λαζαρίδη, που σαν σε …προπόνηση μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 ήταν γεγονός και το γήπεδο πήρε …φωτιά από τις θερμές εκδηλώσεις των φιλάθλων.

Μάλιστα στο 57’ λίγο έλειψε να γίνει το 3-1. Ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους αλλά πριν περάσει και τη γραμμή της εστίας ο Θωνιάτης απομάκρυνε με το κεφάλι.

Ωστόσο η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είχε πάρει …μπροστά και τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Έτσι μ’ ένα εκρηκτικό δίλεπτο μετέτρεψε το ρευστό 2-1 στο ευρύ 4-1. Πρώτα στο 64’ σε μια ανύποπτη φάση ο Δεληζήσης εκτέλεσε φάουλ και ο Ακπαρίδης στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της ομάδας του (3-1).

Κι αν στο τρίτο τέρμα χρειάστηκε η συνδρομή της τύχης, στο 65’ η Νίκη ξεδίπλωσε τις τεχνικές αρετές της. Ο Κυριακίδης έβγαλε μπαλιά «τρύπα» στον Παυλίδη, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και πλάσαρε τον εξερχόμενο Λόλα. Ο Ακπαρίδης με τάκλιν προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το …μοιραίο για την ομάδα του (4-1).

Στο 80’ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για το συγκρότημα του Πύργου, όταν ο Κολόκας στην προσπάθειά του να εμποδίσει τον Πουλάκο να μπει στην περιοχή τον χτύπησε με τον αγκώνα, με συνέπεια να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη από τον κ. Τσακαλίδη. Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 83’ διαγώνιο βολέ του Κυπτίου πέρασε πάνω από την εστία.

Ωστόσο ο Πανηλειακός δεν γλίτωσε το πέμπτο γκολ, το οποίο προήλθε από μια εντυπωσιακή ομαδική προσπάθεια των Βολιωτών. Ήταν το 86ο λεπτό, όταν ο Πουλάκος με «μαγικό» τακουνάκι πάσαρε στον Λαμπρόπουλο. Εκείνος ενώ μπορούσε να σουτάρει φέρθηκε αλτρουιστικά και έστρωσε για τον Λουκίνα ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να την παραβιάσει για πέμπτη φορά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της ομάδας του (5-1).

Η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αφού δημιούργησε αρκετές φάσεις στα τελευταία λεπτά. Η πιο αξιοσημείωτη ήταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Πουλάκος στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο ο έμπειρος στράικερ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 93’ δέχθηκε την ωραία πάσα του Λουκίνα και με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Λόλα βάζοντας τον καλύτερο επίλογο σε μια φανταστική εμφάνιση (6-1).

Όπως ήταν αναμενόμενο, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι νικητές γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους, οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα «νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές»…

 

ΓΗΠΕΔΟ

«ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

 

Νίκη-Πανηλειακός 6-1

 

12. Βούρας

72. Στουρνάρας

31. Λαμπρόπουλος

5. Χολέβας

40. Δεληζήσης

3. Ριζογιάννης

85. Διαμαντίδης

87. Κυριακίδης

(33. Παπατζίκος 70’)

22. Λαζαρίδης

(25. Λουκίνας 82’)

32. Παυλίδης

(11. Κυπτίου 74’)

7. Πουλάκος

 

81. Λόλας

5. Ακπαρίδης

13. Βάτσης

6. Θωνιάτης

(77. Βαλαώρας 73’)

33. Κολόκας

2. Μανιάτης

(27. Δ. Σωτηρόπουλος 60’)

37. Τομαράς

10. Τσετιροκλής

20. Χιντζίδης

8. Κάλφας

9. Μακρίδης

(55. Γατσώρης 68’)

 

Σκόρερ: 16’, 93’ Πουλάκος, 52’ Λαζαρίδης, 64’ αυτ. Ακπαρίδης, 65’ Παυλίδης, 83’ Λουκίνας – 6’ Βάτσης

Κίτρινες: Λαζαρίδης, Ριζογιάννης – Κάλφας, Κολόκας, Ακπαρίδης, Δ. Σωτηρόπουλος

Κόκκινη: 80’ Κολόκας (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Λαπατζής (Πιερίας), Στάγκος (Μακεδονίας)

 

Αμανατίδης: «Αυτή είναι η πραγματική Νίκη»

 

Κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος είχε ο Περικλής Αμανατίδης μετά το θριαμβευτικό 6-1 επί του Πανηλειακού. Ο 42χρονος τεχνικός επισήμανε αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Νίκης και ευελπιστεί ότι με την πάροδο των αγώνων θα βρει τον καλό της ρυθμό. «Είναι βαριά ήττα για μας» παραδέχθηκε ο προπονητής του Πανηλειακού Σωτήρης Αντωνίου, που επικαλέστηκε τις απουσίες της ομάδας του.

 

Αρχικά ο Περικλής Αμανατίδης συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους μέσα σε αφόρητη ζέστη και τόνισε ότι αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Νίκης: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί παίζουν σε μια εποχή που είναι ακατάλληλη για ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα και έχω την ανάγκη να το πω. Πιστεύω ότι η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) δεν ήταν η πραγματική εικόνα του Πανηλειακού, αλλά αυτή είναι η πραγματική εικόνα της δικής μας ομάδας, της Νίκης Βόλου. Ήταν η εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ από μια πολύ καλή αντεπίθεση του Πανηλειακού. Παρ’ όλα αυτά ισορροπήσαμε το ματς. Είχαμε αγχωθεί και είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί η ομάδα μας δεν μας άρεσε κι αυτό μπορούμε να το δούμε παρά τη νίκη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, νομίζω ότι παίξαμε όπως έπρεπε, κάναμε πράγματα τα οποία έχουμε ζητήσει. Όλες οι ομάδες έχουν κάποια στοιχεία δυνατά και κάποια αδύνατα. Εμείς παίξαμε σ’ ένα δυνατό μας στοιχείο και μας βγήκε».

Παρά το ευρύ σκορ ο Θεσσαλονικιός τεχνικός παραμένει προσγειωμένος: «Σίγουρα το σκορ πήρε διαστάσεις που μπορούν να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα, μακριά όμως από μας αυτά. Η νίκη που πήραμε είναι τρεις βαθμοί. Αυτό μετράει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Όσο και να ακούγεται περίεργο παρ’ όλο το σκορ δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, γιατί υπάρχει η συγκέντρωση για έναν στόχο, ο οποίος θα τελειώσει όταν τελειώσει αυτό το τουρνουά των έξι αγώνων. Δηλαδή αυτά τα τουρνουά δεν τελειώνουν ούτε την πρώτη αγωνιστική, ούτε τη δεύτερη, ούτε την τρίτη, ούτε την τέταρτη. Θα δείτε ότι θα τελειώσει στο τέλος. Το ίδιο πρωτάθλημα έγινε στη Σούπερ Λιγκ, το ίδιο γίνεται τώρα και στη Φούτμπολ Λιγκ και όλα έχουν αυτό το κοινό στοιχείο.

Ο κ. Αμανατίδης δενα παρέλειψε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να εξάρει την παρουσία των φιλάθλων: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί έπαιξαν με μεγάλη ωριμότητα. Εάν επενδύσουμε σ’ αυτό το στοιχείο θα βρούμε κάτι περισσότερο. Στο γήπεδό μας, που μαζεύεται τόσος κόσμος, πραγματικά δεν αρμόζει η Γ’ Εθνική. Η διαδικασία, όμως, για να βγούμε, είναι καθαρά αγωνιστική.

Σήμερα (σ.σ. χθες) ημέρα Δευτέρα ήρθε τόσος κόσμος σε συνδυασμό με τόσο πάθος. Αυτός ο κόσμος αγαπάει πολύ, δεν έρχεται μόνο για να δει. Αυτή, λοιπόν, η σχέση είναι που δίνει «φτερά» στους παίκτες μας και πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στο παιχνίδι στην Τσαριτσάνη».

«Θα ήταν πολύ εθιμοτυπικό αν έλεγα καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια σε προσωπικά επίπεδο στον Σωτήρη Αντωνίου. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό προπονητή. Ασφαλώς θέλω η ομάδα μου να κατακτήσει αυτό το τουρνουά, να βγει πρώτη. Και η ομάδα του Πύργου για να είναι εδώ έχει πολύ καλά στοιχεία και θα της ευχηθώ ό,τι καλύτερο» είπε ο προπονητής της Νίκης αναφερόμενος στο μέλλον.

«Στο τέλος της κανονικής περιόδου η Νίκη βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση» πρόσθεσε ο ίδιος. «Ουσιαστικά μετά από ένα μήνα βρεθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Στην πρεμιέρα δεν μου άρεσε ούτε η ομάδα μας, ούτε η Ζάκυνθος. Είδα επίσης σε dvd τον αγώνα Οικονόμος-Πανηλειακός και διαπίστωσα ότι όλες οι ομάδες στο πρώτο ματς είχαν έλλειψη ρυθμού. Είναι λογικό. Μ’ αυτή την έννοια πιστεύω ότι η Νίκη στη συνέχεια θα παρουσιάζεται καλύτερη. Αυτός είναι και ο στόχος μας».

 

Αντωνίου: Να ξεχάσουμε

γρήγορα τη βαριά ήττα

Ο Σωτήρης Αντωνίου παραδέχθηκε ότι η χθεσινή ήταν μια πολύ βαριά ήττα για τον Πανηλειακό την οποία πρέπει να ξεχάσουν πολύ γρήγορα: «Είναι μια βαριά ήττα, αλλά η εικόνα του Πανηλειακού δεν είναι αυτή που έδειξε σήμερα (σ.σ. χθες). Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Σίγουρα μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις και ειδικά όταν χάνεις έτσι, καλό είναι να υπάρχει αμέσως επόμενο παιχνίδι για να το ξεχάσεις. Καθοριστικό για ματς είναι το επόμενο ματς με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, το οποίο δίνουμε μέσα στην έδρα μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) είτε χάναμε 6-1, είτε χάναμε 5-1 ή 4-1 τρεις πόντους πήρε η Νίκη Βόλου» δήλωσε ο προπονητής του Πανηλειακού και συμπλήρωσε:

«Απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Η Νίκη έχει ένα πλεονέκτημα αρκετά μεγάλο αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι ο Πανηλειακός θα αντιδράσει και αυτό θα το δουν οι φίλαθλοί μας από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, το οποίο παίζουμε με την ομάδα της Ζακύνθου».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο κ. Αντωνίου καταφέρθηκε εναντίον της διαιτησίας: «Αγωνιστικά ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Σημειώσαμε ένα αρκετά όμορφο γκολ. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεχθήκαμε ένα γκολ οφσάιντ μ’ έναν διαιτητή, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Η Νίκη Βόλου εκμεταλλεύτηκε την κακή μας ψυχολογία, έβαλε την μπάλα κάτω, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Απλά είναι μια πίκρα που έχω. Είναι κρίμα για κάποιους ποδοσφαιριστές σαν του Πανηλειακού, που στη δική μας θέση μπορούσαν κάλλιστα να ήταν αυτοί της Νίκης Βόλου, τέτοια εποχή με όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αυτές οι ομάδες, να υπάρχουν και άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος δεν σέβεται τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Δεν υποτιμώ ούτε τον κ. Αμανατίδη, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και από τότε που ήρθε στη Νίκη Βόλου έχει αλλάξει αρκετά η ομάδα, αλλά λέω την πίκρα για τη δική μου ομάδα. Είτε έπαιζα με τη Νίκη που είναι ιστορική ομάδα, είτε με τον Ολυμπιακό Βόλου ή την Αναγέννηση Καρδίτσας τα ίδια πράγματα θα έλεγα».

«Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ο Τομαράς είχε κάρτες και συμπλήρωνε. Επίσης κάρτες είχαν ο Χιντζίδης και ο Τσετιροκλής, που επίσης συμπληρώνουν. Ήμασταν σημαδεμένοι» κατέληξε.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το