Photo Gallery, Πολιτισμός

Η Μελίνα Κανά στο Βόλο

 

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία
Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία

Η γνωστή ερμηνεύτρια σε μια μοναδική βραδιά την ερχόμενη Παρασκευή

Μία ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα τη μοναδική Μελίνα Κανά, μας περιμένει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο VOX music stage. Μαζί της ο Μιχάλης Παπαζήσης.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει, ενώ με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι μέχρι γυναίκα. Έχοντας τραγουδήσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του ελληνικού πεντάγραμμου, πιο ολοκληρωμένη και γεμάτη εμπειρίες, συναντά το κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριό της.

Επί σκηνής θα τη συντροφεύσουν ο ξεχωριστός Μιχάλης Παπαζήσης στο τραγούδι και δύο κορυφαίοι μουσικοί οι Νίκος Μέρμιγκας στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο και κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Έναρξη: 22:30. Προπώληση: 8 € (βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου). Πόρτα: 10€. Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Η Θεσσαλία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το