Photo Gallery, Τοπικά

Η καρδιά τον «πρόδωσε» στα 23 χρόνια του…

Ο άτυχος 23χρονος

Βρέθηκε νεκρός μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του, στο σπίτι του στο Βόλο


 

Σαν ψέμα φαντάζει για τη χαροκαμένη μάνα ο ξαφνικός θάνατος του γιου της, μόλις 23 ετών. Το παλικάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά του, στην οδό Κασσαβέτη και Αναλήψεως, στο Βόλο. Καθισμένο, όπως αναφέρθηκε, στην καρέκλα του γραφείου του και μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του φαίνεται πως τον βρήκε ο θάνατος. Όπως έγινε γνωστό, τον άτυχο νέο, Γιώργο Ιορδανίδη, βρήκε σε αυτή τη θέση στο υπνοδωμάτιό του, χθες γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, συγγενικό του πρόσωπο, που φρόντισε και για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου. Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ανάνηψη. Το ίδιο και οι γιατροί στο «Αχιλλοπούλειο». Μάταια όμως. Ο άτυχος νέος είχε «φύγει»…

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το ένα από τα δύο της αγόρια, ο 23χρονος Γιώργος, έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα από τη ζωή. Η ίδια είχε βιώσει τον πόνο του θανάτου πριν από μερικά χρόνια, όταν έχασε το σύζυγό της.

Η σορός του άτυχου 23χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στη Λάρισα, για τη διενέργεια νεκροψίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και τις πληροφορίες ο θάνατός του φέρεται να αποδίδεται σε ανακοπή της καρδιάς. Όπως προαναφέρθηκε, ο πατέρας του 23χρονου είχε πεθάνει πριν από αρκετά χρόνια, σε ηλικία 40 ετών, από ανακοπή της καρδιάς.

Ο άτυχος Γιώργος Ιορδανίδης, όπως αναφέρθηκε, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ήταν ένα φυσιολογικό παιδί και έκανε ό,τι κάνουν οι νέοι της ηλικίας του.

Κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν είχε ενδεχομένως υποψιαστεί κάτι, ούτε υπήρξαν σημάδια που να προβλημάτιζαν για την κατάσταση της υγείας του άτυχου παιδιού.

Η μητέρα του εργάζεται στην Υπηρεσία Φωτισμού του Δήμου Βόλου. Πριν από λίγες ημέρες είχε προσληφθεί στο Δήμο, με το καθεστώς της μερικής απασχόλησης, και ο άτυχος 23χρονος. Δυστυχώς όμως η ζωή για τον Γιώργο Ιορδανίδη ήταν πολύ σύντομη…

Συγκλονισμένοι είναι και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, οι συνάδελφοι της μητέρας του 23χρονου, που αργά χθες το απόγευμα πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διενεργεί την προανάκριση για τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά τις 5 το απόγευμα από το γραφείο τελετών.

Το στερνό αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, στον Γιώργο Ιορδανίδη σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Protwn- poios sou eipe oti vrethike ston ypologisti????sto krevati tou vrethike apo thn idia thn mitera tou,,deyteron-ti douleia exei o thanatos tou patera tou pou htan k se megalyterh ilikia k ekane k kataxriseis..pws sygrineis loipon ton Giorgo me ayto????diorthose ta,,,ntroph sou…….

Μοιραστείτε το