Photo Gallery, Αθλητισμός

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Α2 πόλο ο Ο.Υ.Κ.Β.

Άνοιξε χθες η αυλαία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής κατηγορίας που τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί σε τέσσερα τριήμερα. Στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας, που φιλοξενεί τους αγώνες του πρώτου γύρου του βορείου ομίλου, ο Ο.Υ.Κ.Β. αναμετρήθηκε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ηττήθηκε με σκορ 6-3.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Ο.Υ.Κ.Β. στη χθεσινή πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας στην υδατοσφαίριση. Το συγκρότημα του Ζαφείρη Μαρινάγη πραγματοποίησε εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου και έτσι έχασε με 6-3 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο «Γηραιός» έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών όχι γιατί διαθέτει καλύτερες μονάδες, αλλά επειδή στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού οι Βολιώτες δεν βρήκαν τις κατάλληλες λύσεις. 

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι και η διαιτησία των κ.κ. Μιράλη και Κωνσταντινίδη έπαιξε τον ρόλο της στο να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καταλογίστηκαν εννέα ποινές υπέρ του Ηρακλή, εκ των οποίων και δύο πέναλτι, ενώ σε όλο το ματς δόθηκαν μόλις δύο αποβολές υπέρ της ομάδας του Βόλου. Όμως, σύμφωνα και με τους ανθρώπους του Ο.Υ.Κ.Β. ο κύριος λόγος του άσχημου αποτελέσματος δεν ήταν η διαιτησία, αλλά η μέτρια εμφάνιση της ομάδας τους.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ διατήρησε το προβάδισμα στο δεύτερο, αφού οι ομάδες πέτυχαν από δύο τέρματα η κάθε μία (3-2). Στην τρίτη περίοδο ο Ο.Υ.Κ.Β. έφερε το ματς στα ίσα, σκοράροντας μία φορά και κρατώντας ανέπαφη την εστία του (3-3). Έτσι, όλα θα κρινόταν στο τέταρτο οκτάλεπτο που όμως αποδείχθηκε καταστροφικό για τους Βολιώτες. Στο διάστημα αυτό δέχθηκαν τρία αναπάντητα τέρματα και μοιραία έχασαν τον αγώνα με 6-3.

Διαιτητές: Μιράλης-Κωνσταντινίδης.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-0, 0-3.

Γκολ Ο.Υ.Κ.Β.: Ευαγγελός 2, Μυκονιάτης.

Γκολ Ηρακλή: Τζελάτης, Δελημητρίου, Γκαγκασούλης, Αλιαπούλος, Δήμας, Αρώνης.

Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ.Β. είναι η εξής: Τουριόγλου, Γ. Βαμβουνάκης, Γλύκας, Κοκκάλας, Β. Βαμβουνάκης, Χρ. Μαρινάγης, Μπλάνας, Ευαγγελός, Μυκονιάτης, Γεωργακόπουλος, Μανώλης, Χατζηγούλας, Ιωαννίδης, Μαρασλής, Γ. Μαρινάγης, Θέος.

Το πρόγραμμα

του Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν και οι υπόλοιποι αγώνες του Α’ γύρου στην Α2 κατηγορία του πόλο. Το πρόγραμμα του βορείου ομίλου είναι το εξής:

Σάββατο 21/4
10.30 Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 

11.30 Τρίτων-Ν.Ε. Πατρών
12.30 Ηρακλής-Κέρκυρα  
18.30 Ν.Ο. Λάρισας-Τρίτων  
19.30 Κέρκυρα-Ο.Υ.Κ.Β. 
20.30 Ν.Ε. Πατρών-Ηρακλής  
Κυριακή 22/4
09.30 Ο.Υ.Κ.Β.-Τρίτων 

10.30 Ηρακλής-Ν.Ο. Λάρισας  
11.30 Κέρκυρα-Ν.Ε. Πατρών  
17.00 Τρίτων-Ηρακλής 
18.00 Ν.Ε. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β.  
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Κέρκυρα  

Τη Δευτέρα κληρώνει

για Ο.Υ.Κ.Β. στο Κύπελλο

Όπως είναι γνωστό ο Ο.Υ.Κ.Β. είναι η μοναδική ομάδα της Α2 κατηγορίας που πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο. Η κλήρωση των «νοκ άουτ» αγώνων της προημιτελικής φάσης θα γίνει τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία ΚΟΕ και στην κληρωτίδα, εκτός της βολιώτικης ομάδας θα μπουν και οι Ολυμπιακός Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Πανιώνιος, Ν.Ο. Χίου, Ν.Ο. Αργοστολίου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Μαΐου. 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το