Photo Gallery, Αθλητισμός

Ηττήθηκαν οι μικτές ΕΠΣΘ

Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα στη χθεσινή 7η αγωνιστική των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Υποδέχθηκαν στον γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Πιερίας και γνώρισαν την ήττα. Οι Παίδες έχασαν με 1-0, ενώ οι Νέοι με 2-0. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι Παίδες

Πρώτος χρονικά έγινε ο αγώνας των Παίδων με την ομάδα της ΕΠΣΘ να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, αλλά να μη μπορεί να αποφύγει την ήττα με 0-1 από την Πιερία που πλέον μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο.

Πάντως, το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την προσπάθεια των «πιτσιρικάδων» του Παναγιώτη Ζορδομπά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο ήταν καταιγιστικοί, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν έχοντας δύο δοκάρια και ένα χαμένο τετ α τετ.

Στο 10’ ο Σαλαμούρας σημάδεψε το δοκάρι με κοντινό πλασέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζοβάρας επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 15’ ο Αγιώτης βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Μελικιάν, που απέκρουσε το σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου.

Η «λευκή» ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το 75ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Λαμπριανίδης παραβίασε την εστία του Πύλου με κοντινό πλασέ και έγραψε το 0-1 για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζοβάρας με βοηθούς τους κ.κ. Σωσώνη και Δόσκορη της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πύλος, Κρανιάς, Δαμάσκος, Μπαλαμώτης, Ευθυμιόπουλος, Τσιάνος, Σαλαμούρας (70’ Λιάκος), Παπακώστας, Τζοβάρας (50’ Μεσήνης), Αγιώτης (70’ λ.τ. Βουρδάκης), Ματθαίου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Μελικιάν, Παγώνης, Συρόπουλος, Στούμπος, Τσιμπούκας, Καλαϊτζίδης, Πιατίδης (45’ Λαμπριανίδης), Μάνος, Ρουμπιές (72’ Φωκλίδης), Χατζηδήμπας, Τουλκερίδης (70’ Λαμπίρης).

Οι Νέοι

Ούτε οι Νέοι της ΕΠΣΘ κατάφεραν κάτι καλό απέναντι στην Πιερία χάνοντας με 0-2. Το αποτέλεσμα αυτό τους έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, με τη Λάρισα να είναι αυτή που πλέον φιγουράρει στην 1η θέση.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Τάκη Τσόγκα παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως φιλοξενούμενη κέρδισε και στα τρία ματς που έδωσε, ενώ ως γηπεδούχος έχει τον πενιχρό απολογισμό μίας ισοπαλίας και δύο ηττών. Βέβαια, η πρωτιά δεν αποτελεί αυτοσκοπό σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα και γι’ αυτό χθες και η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1998.

Οι παίκτες της ΕΠΣ Θεσσαλίας έχασαν διότι βρήκαν απέναντί τους ένας εξαιρετικό τερματοφύλακα ονόματι Κούζα, που απέκρουσε δύο πέναλτι στο 0-0 και στο 0-1, ενώ έκανε και άλλες σωτήριες επεμβάσεις. Στο 40’ καταλογίστηκε για πρώτη φορά η εσχάτη των ποινών, αλλά ο Πέτσης «νικήθηκε» από τον αντίπαλο γκολκήπερ. Επίσης στο 80’ δόθηκε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σιώμος, αλλά ο Κούζας απέκρουσε ξανά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 48’ με σουτ του Δαδάκου, που είναι γιός του παλαιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ «σφράγισαν» την επιτυχία τους στο 89’ όταν ο Χατζηκωνσταντίνου διαμόρφωσε το 0-2 με κεφαλιά.

Στο παιχνίδι «σφύριξε» ο κ. Σωσώνης, ενώ οι κ.κ. Τζοβάρας και Δόσκορης ήταν οι δύο βοηθοί.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Μπουργάνης, Βαν Ντε Γουίχε, Αργύρης, Παντελόγλου, Μαγιόγλου, Στρούγγης, Αδάμος, Πέτσης (70’ Μπούσης), Σιώμος, Πολυχρόνου (70’ Κλουκουτάρας), Κανδήλας (46’ Γκλαβίνης).

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Κούζας, Πολυχρονιάδης, Αγγέλου, Παναγιωτίδης, Καρατάσιος, Παπαγιαννόπουλος (65’ Κουκουνάς), Χατζηκωνσταντίνου, Κλιγκόπουλος (46’ Δαδάκος), Γκανάβας, Τοπαλίδης, Δημουλάς.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων είναι τα κάτωθι:

Θεσσαλία-Πιερία 0-1 (Παίδες), 0-2 (Νέοι)

Λάρισα-Τρίκαλα 2-0 (Παίδες), 3-0 (Νέοι)

Ρεπό: Καρδίτσα

Οι βαθμολογίες

ΠΑΙΔΕΣ

(7η αγωνιστική)

1. Πιερία 22-1 18

2. Λάρισα 16-6 12

3. Θεσσαλία 12-11 9

4. Τρίκαλα 5-19 3

5. Καρδίτσα 1-19 0

* Ρεπό στο β’ γύρο έκαναν η Λάρισα και η Καρδίτσα.   

ΝΕΟΙ

(7η αγωνιστική)

1. Λάρισα 12-3 12

2. Θεσσαλία 6-5 10

3. Καρδίτσα 8-7 8

4. Πιερία 6-10 6

5. Τρίκαλα 8-15 4

* Ρεπό στο β’ γύρο έκαναν η Λάρισα και η Καρδίτσα.   

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το