Αθλητισμός

Ζητείται …λύση στη Νίκη

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αυριανή συγκέντρωση που διοργανώνει το Blue Club

 

 

Στη Νίκη ακόμη ψάχνουν φως στο τούνελ και δεν μπορούν να το βρουν. Έτσι όλα τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή συγκέντρωση που έχει συγκαλέσει το Blue Club, όπου έχουν κληθεί να λάβουν μέρος οι μέτοχοι, τοπικοί φορείς, καθώς και απλοί φίλαθλοι.

 

 

 

Λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζονται και όλοι στις τάξεις της Νίκης στρέφουν το βλέμμα τους στην αυριανή συγκέντρωση, που διοργανώνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας. Τα μέλη του συνδέσμου δεν έχουν πρόθεση να αναμιχθούν στα διοικητικά, αλλά με την πρωτοβουλία αυτή επιθυμούν να ταράξουν τα «λιμνάζοντα νερά».

Ευελπιστούν πως στη συνάντηση αυτή, ίσως μερικοί πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες, προκειμένου να βγει η Νίκη από την κρίση. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί να λάβουν μέρος τόσο οι μέτοχοι, όσο και οι τοπικοί φορείς, ώστε να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Όσον αφορά τους μετόχους παραμένει άγνωστο ποιοι θα δώσουν τελικά το «παρών». Αμφίβολος θεωρείται ο Στράτος Γιδόπουλος, ενώ ο Κώστας Χρόνης βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο και ως εκ τούτου μάλλον θα είναι απών.

Το Blue Club επισημαίνει πως οι μέτοχοι και οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να δώσουν το «παρών», καθώς δεν πρόκειται να στηθεί «λαϊκό δικαστήριο». Σκοπός είναι να κατατεθούν προτάσεις και να βρεθεί η πολυπόθητη λύση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι οργανωμένοι δεν θα προβούν σε κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει σ’ αυτή την κατάσταση (χωρίς αιρετό Δ.Σ., χωρίς οργάνωση, χωρίς έμμισθους ανθρώπους να γνωρίζουν το αντικείμενο κλπ). Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν αύριο Τετάρτη και αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τελικά θα είναι παρόντες.

Στην επόμενη ημέρα της Νίκης δεν θα πρέπει να υπολογίζεται ο Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο πρώτην πρόεδρος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Ένα» επανέλαβε πως θέλει να αποδεσμευτεί από τα διοικητικά της ΠΑΕ, καθώς αισθάνεται κουρασμένος ψυχολογικά από όλα αυτά τα χρόνια.

Αρχικά ο κ. Ιωαννίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή της συνύπαρξής του με τον Στράτο Γιδόπουλο στη διοίκηση της ΠΑΕ: «Όταν ακούσαμε ότι έρχεται ο Στράτος Γιδόπουλος στη Νίκη όλοι νομίζαμε ότι κάτι μεγάλο θα γίνει. Ωστόσο διαψευστήκαμε και πρώτα απ’ όλους εγώ. Τις δύο πρώτες χρονιές έφυγαν πολλά λεφτά για παλιά χρέη της ομάδας. Πίστεψα ότι με λιγότερες οφειλές και με καλές μεταγραφές θα ανεβαίναμε στη Β’ Εθνική.

Βέβαια στο αγωνιστικό κομμάτι τον μοναδικό λόγο είχε ο Στράτος Γιδόπουλος. Δική του ήταν η επιλογή των προπονητών, ενώ προσωπικά παρενέβη μόνο για κάποιους ντόπιους παίκτες, οι οποίοι τελικά δεν αποκτήθηκαν».

Όσον αφορά τις προσφυγές ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι εκκρεμούν 10 με 15 από παλιότερα έτη, κυρίως από πέρσι και λιγότερο από πρόπερσι. Ωστόσο παραμένει ορατός ο κίνδυνος να καταθέσουν προσφυγή και οι παίκτες της τωρινής ομάδας, αφού τους οφείλονται αρκετά χρήματα. Σχετικά με τις υπόλοιπες οφειλές ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι «κάθε μήνα η ΠΑΕ δίνει 1350 ευρώ στην εφορία για να μη χαθεί η ευνοϊκή ρύθμιση, ενώ το ΙΚΑ παραμένει στον αέρα, καθώς η Νίκη έχει βγει εκτός ρύθμισης. Συνολικά και στις δύο υπηρεσίες η ΠΑΕ οφείλει 200.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι μεγάλο αν συγκριθεί με όσα οφείλονται από πολλούς συλλόγους. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει κάποιος για να τακτοποιηθεί κάθε φορά τη δόση, προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα».

Ο κ. Ιωαννίδης επιβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο κατασκευαστής ήταν πραγματικό, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω, καθώς δεν είχε τη στήριξη ανθρώπων που του την είχαν υποσχεθεί, ενώ ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται πραγματικά για την πλειοψηφία των μετοχών.

Κλείνοντας ο πρώην πρόεδρος επανέλαβε πως «θέλω να αποδεσμευτώ από τα διοικητικά της Νίκης. Νιώθω πολύ κουρασμένος ψυχολογικά συν όλα τα άλλα. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αναλάβω την ΠΑΕ. Χρειάζεται να βρεθεί κάποιος δυνατός παράγοντας και να κάνει θυσίες για να πάει μπροστά η ομάδα».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το