Photo Gallery, Τοπικά

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δημητριάδος

Η πρώτη φάση της ασφαλτόστρωσης αφορά στο κομμάτι από την αρχή της οδού Δημητριάδος μέχρι την Κ. Καρτάλη, σε όλο το μήκος και πλάτος

 

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Δημητριάδος, στο πλαίσιο εργολαβίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και στη συνέχεια άλλων κεντρικών οδών του Βόλου.

Για την έναρξη των εργασιών επισκευής και συντήρησης των κύριων οδών του οδικού δικτύου της πόλης του Βόλου ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Αργύρης Κοπάνας, αναφέροντας τα εξής: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι ξεκινάει η παρέμβασή μας στο οδικό δίκτυο του Βόλου.

Αναφέρομαι στην εργολαβία επισκευής και συντήρησης των κύριων οδών του οδικού δικτύου της πόλης του Βόλου. Θυμίζω ότι η σχετική σύμβαση είχε υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.

Συγκεκριμένα, αύριο (σ.σ. σήμερα) Τετάρτη, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και ώρα 17:00, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας θα εκτελέσει εργασίες διάστρωσης ασφαλτοτάπητα στην οδική αρτηρία της Δημητριάδος.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά στο κομμάτι από την αρχή της οδού Δημητριάδος μέχρι την Κ. Καρτάλη, σε όλο το μήκος και πλάτος. Εν συνεχεία θα προχωρήσουμε από την Κ. Καρτάλη μέχρι την Κοραή. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στη Δημητριάδος οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Ιωλκού από τον Περιφερειακό μέχρι τη Γιάννη Δήμου και στην Ελ. Βενιζέλου από τα Δικαστήρια μέχρι την παραλία, ενώ θα επεκταθούμε σε προβληματικά τμήματα της Αναλήψεως, της Λαρίσης και οπουδήποτε αλλού κριθεί αναγκαίο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έργου θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Τροχαία, η οποία θα φροντίσει και για την απομάκρυνση των σταθμευμένων οχημάτων, το Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ και το Δήμο.

Σύμφωνα με επιθυμία και εντολή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μην διαταράξουμε σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της αγοράς, την κυκλοφορία και την κίνηση των οχημάτων και να μην επιβαρύνουμε με υπερβολικές οχλήσεις τους περιοίκους.

Για το λόγο αυτό κάποιες εργασίες θα εκτελούνται ημέρες και ώρες, που δεν λειτουργούν τα καταστήματα, ενώ θα φροντίσουμε, ώστε πάντοτε ένα κομμάτι, μια λωρίδα της οδού, που θα επισκευάσουμε να παραμείνει ανοιχτή.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να γίνει μια πολύ καλή δουλειά, που θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει την κατάσταση των κεντρικών οδών και θα αλλάξει την εικόνα της πόλης».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το