Photo Gallery, Τοπικά

Εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας στον Αλμυρό

σήμερα Τετάρτη 27/02/2013 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης
σήμερα Τετάρτη 27/02/2013 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» ανακοινώνει ότι της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 11.503/1/2013  & ΚΟΧ 11.504/1/2013 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 67 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Μαγνησίας» και «Δημιουργία 9 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Βορείων Σποράδων» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν:

–         Αλφαβητικός πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού.

–         Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.

–         Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.

–         Πίνακας προσληπτέων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης

 

Τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα :

  • Στα γραφεία της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»
  • στις  ιστοσελίδες της «Εν Δράσει»   – www.endrasei.gr
  • στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ – www.asep.gr
  • στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού htt://.culture.gr

 

Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως την Παρασκευή  08/03/2013, να καταθέσουν ή να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»  Θερμοπυλών 15 Τ.Κ 37100 ΑΛΜΥΡΟΣ ΤΗΛ & ΦΑΞ 2422029333 (υπόψη κου Καραζούπη Χρήστου),  τα εξής:

  • Το έντυπο αποδοχής θέσης (Υπόδειγμα 1),  με το οποίο  αποδέχονται εγγράφως τη θέση εργασίας.
  • Την υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής της θέσης  (Υπόδειγμα 2),  σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν υπεύθυνα ότι δεν εργάζονται , ότι δεν συμμετέχουν σε κανένα άλλο πρόγραμμα και η κάρτα ανεργίας τους είναι σε ισχύ
  • Μία φωτοτυπία οποιουδήποτε εγγράφου που αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ  (βιβλιάριο ασθενείας, βεβαίωση ΙΚΑ κλπ) . Όσοι δεν έχουν ήδη Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, θα παραλάβουν μόλις γίνει η πρόσληψη τους.
  • Μία φωτοτυπία της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού EUROBANK (οι προσληπτέοι, εάν δεν έχουν,  θα πρέπει να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην EUROBANK. Ωστόσο, αν παρατηρηθεί στα καταστήματα της EUROBANK συνωστισμός, οι ωφελούμενοι μπορούν να το αποστείλουν  έως τις 15/03/2013 και αυτή  η προθεσμία ισχύει μόνο για τη φωτοτυπία του τραπεζικού λογαριασμού)

Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από Πέμπτη  28/02/2013 έως και Τετάρτη 06/03/2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται με συστημένη αποστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλιού 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και όχι στα γραφεία της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα  2422029333 Καραζούπης Χρήστος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το