Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη στην «ΙΡΔΑ»

Συνεχές το πλιάτσικο σε κλειστά εργοστάσια
Συνεχές το πλιάτσικο σε κλειστά εργοστάσια

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο Βουλγάρων, νεαρής ηλικίας, έγινε χθες το απόγευμα στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, για προσπάθεια κλοπής σιδηρικών από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της «ΙΡΔΑ». Οι δύο Βούλγαροι έγιναν αντιληπτοί από το πλήρωμα περιπολικού της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας «Security Force» που αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία. Μέσα σε λιγότερο από επτά λεπτά αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο Βούλγαρους.

Όπως ανέφερε υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, ένας μέρος της περίφραξης του εργοστασίου έχει καταστραφεί και από εκεί εισέρχονται διάφοροι για να κλέψουν. Χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, οι υπάλληλοι της εταιρίας αντελήφθησαν δύο άτομα να εισέρχονται στο χώρο και ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το εργοστάσιο. Έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για άτομα που κλέβουν σίδερα και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για τη σύλληψή τους. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο, όπως και άλλα κλειστά εργοστάσια στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών κατ’ επανάληψη.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και στη Λάρισα, σε άλλο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Εκεί συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών, για απόπειρα κλοπής. Οι δύο δράστες κατελήφθησαν – και στην περίπτωση αυτή – επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αφαιρέσουν μεταλλικές λαμαρίνες οροφής από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο 51χρονης ημεδαπής. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (καλέμι, γερμανικό κλειδί και μυτοτσίμπιδο). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το