Photo Gallery, Τοπικά

Επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλους

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετέβησαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον 23χρονο
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετέβησαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον 23χρονο

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός νεαρού Βούλγαρου σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, όταν έγινε αντιληπτός από υπάλληλους για κλοπή προϊόντων. Υπάλληλοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι που βρήκε στο κατάστημα και άρχισε να τους απειλεί. Τελικά ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα.

Ειδικότερα, ο 23χρονος πήγε σε σούπερ μάρκετ, όπου επιχείρησε να αφαιρέσει από τις προθήκες του διάφορα προϊόντα μικρής αξίας, πλην όμως έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε προσωρινά από υπάλληλους του καταστήματος. Στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να διαφύγει, τους εξύβρισε και τους απείλησε με μαχαίρι που πήρε από το χώρο του καταστήματος. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετέβησαν στο κατάστημα και τον συνέλαβαν.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 23χρονος κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι το μεσημέρι της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει καλώδια χαλκού από ηλεκτρική γεώτρηση άρδευσης (πομόνα) 52χρονου ημεδαπού.

Εξύβρισαν αστυνομικούς

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 62 και 31 ετών (πατέρας και γιος) για εξύβριση, απειλή και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία των συλληφθέντων, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας, για επίλυση οικογενειακών διαφορών.

Οι συλληφθέντες, μόλις αντελήφθησαν τους αστυνομικούς, τους επιτέθηκαν φραστικά και τους απείλησαν. Στη συνέχεια, σε επιχειρούμενη προσπάθεια των αστυνομικών να τους συλλάβουν, οι δράστες αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Σύλληψη φυγόδικου

Συνελήφθη χθες το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χαλκίδας, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή. Ο 34χρονος είχε παραπεμφθεί σε δίκη, ωστόσο δεν εμφανίστηκε και άρχισε η αναζήτησή του.

Εξιχνίαση ζωοκλοπής

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Υπόθεση ζωοκλοπής σε ποιμνιοστάσιο 79χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 73, 39 και 49 ετών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα σε στάβλο του 73χρονου, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν δύο πρόβατα και τέσσερα αρνιά, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν κλαπεί κατά το διήμερο από 10 έως 11-02-2013 από το ποιμνιοστάσιο του 79χρονου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι την 11-02-2013 ο 39χρονος μαζί με τον 49χρονο, είχαν πουλήσει στον 73χρονο τα κλεμμένα ζώα, έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ.

Τα ζώα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Τρικάλων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το