Photo Gallery, Αθλητικό Παρασκήνιο, Αθλητισμός, Άρθρα & Σχόλια

Επειγόντως λύση για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. ο Λάμπρος Πρέκας. Ο Βολιώτης προπονητής δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη και αποχώρησε, αφού πρώτα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να συγκροτήσει μια εντελώς νέα ομάδα. Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή των ακαδημιών Μιχάλη Καπουρνιώτη, ενώ ήδη εν μέσω πρωταθλήματος, αναζητείται νέος τεχνικός.

Αν ο Ερασιτέχνης δεν αποκτήσει άμεσα διοίκηση και αν δεν βάλει μια σειρά στα τμήματά του, τότε είναι θέμα χρόνου οι ομάδες να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο διάλυσης. Η νέα ημερομηνία, που ορίστηκε χθες για τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, είναι η Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Θα γίνει κάτι ουσιαστικό τη συγκεκριμένη ημερομηνία ή θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στον εκ των πιο ιστορικών συλλόγων του Βόλου που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε παρατεταμένη κρίση;

 

«Μελίσσι» παιδιών στη Ν. Ιωνία

ΑΛΛΗ μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Νίκη στο μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Το κλειστό της Ν. Ιωνίας πλημμύρισε στην κυριολεξία από τους φίλους των «κυανόλευκων» που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν. Και το κυριότερο; Στο γήπεδο υπήρχαν εκατοντάδες μικρά παιδιά. Κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος τόσο για τη Νίκη, όσο και για το βολιώτικο μπάσκετ.

 

Απαξιώνεται το πρωτάθλημα

πόλο της Α2 Εθνικής

Η έλλειψη χρημάτων οδήγησε την ΚΟΕ να αποφασίσει να διοργανώσει μόλις σε τέσσερα Σαββατοκύριακα το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπου μετέχει ο Ο.Υ.Κ.Β. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, ενώ τα Σαββατοκύριακα που επιλέχτηκαν για να γίνει η διοργάνωση είναι 20-22 Απριλίου, 11-13 Μαΐου, 22-24 Ιουνίου και 13-15 Ιουλίου. Δηλαδή οι ομάδες θα πρέπει να προετοιμάζονται όλη τη χρονιά για να παίζουν μόλις οκτώ ημέρες. Αν αυτό δεν είναι παρωδία, τότε ποιο χαρακτηρισμό θα πρέπει να του δώσουμε;

Μπορεί να καθιερωθεί

«ΈΖΗΣΑ πολύ όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε ό,τι είχαμε πετύχει, αφού είχαμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό και συγκροτημένο σύνολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήξερα τι ακριβώς θα κάνω, αλλά τέλος καλό όλα καλά, αφού προέκυψε η μεταγραφή μου σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός» είπε μεταξύ άλλων ο Βιθέντε Μόνχε στη συνέντευξη που έδωσε στην Αθλητική Κυριακή.

Ο Αργεντινός άσος που ντεμπουτάρισε στην 11αδα των Πειραιωτών ήταν ο καλύτερος του γηπέδου στον αγώνα με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός Π. το πιθανότερο είναι ν’ αποδειχτεί πως έκανε διάνα με την απόκτησή του. Έχει ταχύτητα, δύναμη, τεχνική, σωστή κάθετη πάσα, καλή κίνηση στον κενό χώρο, ενώ αυτό που απομένει είναι να βελτιώσει την τελική του προσπάθεια. Οι Βολιώτες φίλαθλοι θα θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις τον Μόνχε, ο οποίος με τη σειρά του δεν σταματά στιγμή να αναφέρεται στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον καθιέρωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και του έδωσε το «εισιτήριο» για τη μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Άλλη περίπτωση ο Ζαραδούκας

ΑΥΤΟΣ που έχει πολύ δύσκολο έργο είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας, αφού ακόμα

δεν έχει συμπεριληφθεί σε αποστολή του Ολυμπιακού Π. Ο 25χρονος αμυντικός έρχεται τρίτος στις επιλογές του Βαλβέρδε, αφού βρίσκεται πίσω από τους Χολέμπα, Μαρκάνο. Το θέμα είναι να καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα, τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν θα έχει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

 

Δεν το βάζει κάτω η ΕΠΟ

Ο Φερνάντο Σάντος πάντα ήθελε τον Βιεϊρίνια στην Εθνική μας ομάδα. Έλα όμως που το πήρε είδηση η Πορτογαλική Ομοσπονδία και ο Πάουλο Μπέντο τον κάλεσε στην προετοιμασία για τους αγώνες με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στις 11 και 15 Νοεμβρίου στα μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2012. Βέβαια, ο Βιεϊρίνια κλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω της απουσίας του Ντάνι, και δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και εκτός 18άδας.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ΕΠΟ παραμονεύει, αφού ο Πορτογάλος άσος παντρεύεται με Ελληνίδα κι έτσι ανοίγει «παραθυράκι» για να ντυθεί στα «γαλανόλευκα». Θα τον αφήσουν όμως οι Πορτογάλοι; Κομματάκι δύσκολο φαντάζει. Λίγες μέρες υπομονή και θα ξέρουμε.

 

Δύσκολες ώρες για Άρη

ΕΠΤΑ παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Ανάλογο ξεκίνημα είχε κάνει και την περίοδο 20003-04, οπότε και είχε υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική.

Φέτος μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες και ήδη η ανησυχία είναι έντονη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αν δηλαδή δεν είχε αποκτήσει και σχεδόν τον …μισό Ολυμπιακό Β. πού θα βρισκόταν;

 

Στάθηκε άτυχος

ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν είναι τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Μπόγδανου. Ο ικανός καλαθοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να ενισχύσει τη Μεταμόρφωση στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Η απώλειά του στην παρούσα φάση είναι σημαντική για την ομάδα του Αντώνη Μυριτζή που πραγματοποιεί έξοχη πορεία και είναι σε θέση να διεκδικήσει άνοδο στη Β’ Εθνική.

 

Σε νέες βάσεις η Λέσχη

φίλων της Νίκης

ΕΠΑΝΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η Λέσχη Φίλων της Νίκης που είχε αδρανήσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, πρόθεση των διοικούντων της ΠΑΕ είναι να λειτουργήσει σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. Οι πρώτοι που αναμένεται να εγγραφούν είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ η Λέσχη θα είναι ανοικτή για όλους τους φιλάθλους της Νίκης, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης. Ο καθένας θα συνεισφέρει ό,τι και όσο μπορεί για την ενίσχυση της ομάδας. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, συμβαίνει και σε αρκετές ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το