Τοπικά

Εξαφάνιση 54χρονου στην Αλόννησο

ΕΛΑΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Από την περασμένη Τρίτη εξαφανίστηκε ένας 54χρονος άντρας, ο οποίος παραθέριζε σε φιλικό του σπίτι στην Αλόννησο. Ωστόσο η δήλωση εξαφάνισής του έγινε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε και άρχισε η κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του. Στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τις εθελοντικές οργανώσεις σήμανε, στην κυριολεξία, συναγερμός. Αστυνομικοί, άντρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες «κτενίζουν» το νησί για τον εντοπισμό του. Χθες το απόγευμα στις έρευνες συμμετείχε και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας. Έως αργά χθες το βράδυ πάντως οι έρευνες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 54χρονος ήρθε στην Αλόννησο για διακοπές από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου διαμένει μόνιμα. Στην Αλόννησο έφτασε παρέα με φίλο του και φιλοξενήθηκε σε φιλικό τους σπίτι.

Το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε. Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που τελικά δήλωσαν εξαφάνισή του στην Αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Υπάρχει μαρτυρία ότι ο 54χρονος άντρας εθεάθη την Τετάρτη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου. Η κινητοποίηση από εδάφους και αέρα είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί και σήμερα Παρασκευή.

Ο 54χρονος δεν είναι παντρεμένος και από τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο διερευνάται αν είχε ψυχολογικά προβλήματα ή βρισκόταν σε καθεστώς άγχους και στρες.

Τις έρευνες συντονίζει ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Γ. Ταμβάκης. Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλες τις Σποράδες.

Τ. Κ.

 

 

Προσήχθησαν

για πορνεία

Άλλες δύο νεαρές Νιγηριανές – ηλικίας 23 ετών – που έκαναν «πιάτσα» στο Βόλο προσήχθησαν στην Αστυνομία και εστάλησαν για ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο.

Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις.

 

 

Συλλήψεις

στο αεροδρόμιο

Σκιάθου

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον αερολιμένα της Σκιάθου, δύο παράνομοι αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Ιράκ κι ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ιταλικά δελτία ταυτότητας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου.

 

 

Κλοπές

μηχανημάτων

Το χρονικό διάστημα από 14.00 ώρα της 2-9-2013 έως 10.00 ώρα της 4-9-2013, στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν εργοστάσιο δομικών μηχανημάτων, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν εκατό μέτρα καλώδιο, δύο ηλεκτροσυγκολλήσεις και τρεις τροχούς.

Εξάλλου το διάστημα από 18.00 ώρα της 2-9-2013 έως 13.00 ώρα της 3-9-2013 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, άγνωστος δράστης διέρρηξε αποθήκη με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε εξήντα μεταχειρισμένα κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν).


 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το