Αθλητισμός

Εξαιρετική η Νίκη επικράτησε 2-0 του Βύζαντα

Πολύ καλό ποδόσφαιρο -ιδίως στο πρώτο ημίχρονο- απέδωσε η Νίκη και επιβλήθηκε με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων σε φιλικό στο Πανθεσσαλικό. Οι «κυανόλευκοι» βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Γιώργο Λαζαρίδη (11’) και Άγγελο Αργύρη (90’) όντας ανώτεροι από τον αντίπαλό τους. Λίγος κόσμος και πάλι στις εξέδρες του σταδίου.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Νίκη χθες στο Πανθεσσαλικό. Επικράτησε με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο ιδίως στα πρώτα 45 λεπτά. Γιώργος Λαζαρίδης και Άγγελος Αργύρης ήταν οι σκόρερ των «κυανολεύκων» σ’ ένα ματς όπου και πάλι ο κόσμος ήταν λίγος, καθώς τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν μόλις 531..

Με το βολιώτικο συγκρότημα αγωνίστηκε και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής, ο Πουρσανίδης ο οποίος έπαιξε 17 λεπτά ως κεντρικός αμυντικός. Αντίθετα χθες δεν χρησιμοποιήθηκε ο νεαρός Μιχάλης Δούμπλατζης ο οποίος αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

 

Εξαιρετικό α’ μέρος

για τους «κυανόλευκους»

Όπως και με την Κόρινθο, έτσι και τώρα με τον Βύζαντα η Νίκη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι. Είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 4ο λεπτό. Ο Τάντιντς τροφοδότησε τον Μήτση, ο οποίος από τα αριστερά σούταρε δυνατά για να μπλοκάρει ο Παναγόπουλος.

Η ανωτερότητα της Νίκης επιβραβεύτηκε πολύ γρήγορα. Στο 11’ ο Λαζαρίδης κέρδισε φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάντιτς και ο Παναγόπουλος απέκρουσε. Ωστόσο ο Λαζαρίδης καραδοκούσε και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στον «ουρανό» των δικτύων για το 1-0.

Ο Βύζας προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε στην επίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στα καρέ του Καρακούτση, που μόνο μια φορά χρειάστηκε να επέμβει βγαίνοντας από τν εστία του και μπλοκάροντας προ του Αρναρέλη.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη συνέχισαν να υπερέχουν και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες. Πρώτα στο 23’ ο Κυριάκος σούταρε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τάντιτς έκανε σουτ, αλλά ο Παναγόπουλος εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.

Ο Ουέλινγκτον ήταν ο πρωταγωνιστής των δύο επόμενων καλών φάσεων για τους γηπεδούχους. Πρώτα στο 33’ δέχθηκε ωραία σέντρα από τον Λαζαρίδη, αλλά μπροστά του πήδηξε για κεφαλιά και ο Φλίγκος. Το γεγονός αυτό αιφνιδίασε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με συνέπεια να αστοχήσει.

Στο 35’ ο Τάντιτς επιχείρησε να βρει τον Ουέλινγκτον, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Επίσης στο 41ο λεπτό ο Τάντιτς προσπάθησε να κάνει ό,τι και στο πρώτο γκολ. Εκτέλεσε με φάλτσο ένα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά είδε την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βύζας απείλησε για πρώτη φορά στη χθεσινή συνάντηση στο 38’. Ο Κοκκόλης επιχείρησε σέντρα προς τον Κοκκόλη, ο οποίος έπιασε κεφαλιά η οποία κατέληξε λίγο άουτ.

 

Έπεσε ο ρυθμός

στο β’ ημίχρονο

Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Περικλής Αμανατίδης έκανε μόλις δύο αλλαγές αφήνοντας στον πάγκο τον Καρακούτση και τον Φλίγκο και στη θέση τους έβαλε τους Βούρα και Χάμο. Ταυτόχρονα ο Κυριάκος προωθήθηκε ως επιθετικός μέσος πίσω από τον Ουέλιγκτον, ο οποίος έπαιξε ως σέντερ φορ.

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκε στη Νίκη. Ο Κυριάκος προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει, άλλα «έκοψε» ωραία για τον Μήτση ο οποίος πλάσαρε τον Παναγόπουλο. Ωστόσο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Μανδήλης απέκρουσε πάνω στη γραμμή σωτήρια για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο αργός, με τους δύο προπονητές να κάνουν διάφορους πειραματισμούς. Για παράδειγμα ο Κυριάκος, εκτός από επιθετικός χαφ, έπαιξε και ως δεξιός εξτρέμ μετά την έξοδο του Τάντιτς στο 59’, ενώ ο Λαζαρίδης δοκιμάστηκε και ως σέντερ φορ.

Στο 75’ ο Γκεμίσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανδήλης έπιασε κεφαλιά άουτ, ενώ στο 81’ μακρινό βολέ του Χάμου πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από τα γκολπόστ. Στο 89’ το συγκρότημα του Βύζαντα άγγιξε την ισοφάριση. Ο Μπαντούμας με κεφαλιά έδωσε για τον Οσμάν, αλλά ο Βούρας βγήκε γρήγορα από την εστία του και απέκρουσε το πλασέ του έγχρωμου επιθετικού.

Στο επόμενο λεπτό η Νίκη ήταν πιο εύστοχη. Ο Γεωργατζής επιχείρησε σέντρα, ο Παναγόπουλος απέκρουσε ασθενώς. Η μπάλα έφτασε στον Αργύρη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.

ΝΙΚΗ: Καρακούτσης (46΄ Βούρας), Ψιάνος (69’ Σούφλας), Βέρτζος (73’ Πουρσανίδης), Μκρτσιαν (76’ Χολέβας), Μήτσης (59’ Παπαδόπουλος), Ριζογιάννης, Κυριάκος (63’ Γεωργατζής), Φλίγκος (46’ Χάμος), Τάντιτς (59’ Αργύρης), Λαζαρίδης (82’ Τζανετόπουλος), Ουέλινγκτον (63’ Ρόππας).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος, Μπιτσάκος (61’ Βλάχος), Ταμπάκης (46’ Μανδήλης), Γρομητσάρης (81’Δημητρίου), Μαγγίνας (46’ Χαρτσιάς, 71’ Μητρόπουλος), Σιώκος (46’ Σπαγής), Διαμαντόπουλος (32’ Κεϊτά), Ρεκλείτης (46’ Μάλικ), Αρναρέλης (46’ Οσμάν), Γκεμίσης (79’ Μπαντούμας), Κοκκόλης (46’ Κρητικός).

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

 

Τα διαρκείας

της Ερασιτεχνικής

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία και Κύπελλο Ελλάδας), της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, της ομάδας βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ). Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210 60320.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής επισημαίνει ότι το φίλαθλο κοινό της πόλης μας θα ζήσει φέτος μεγάλες στιγμές με την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί όλους τους βολιώτες φιλάθλους να κρατήσουν θέση διαρκείας στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Ν. Ιωνίας και να στηρίξουν δυναμικά όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Τέλος, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου κάνει γνωστό ότι συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς και ότι η κλήρωση με τους αντίστοιχους αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου μεταφέρεται για την κλήρωση στις 25/9/2012.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το