Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Ενισχυμένος ο Ρήγας Φεραίος

Στο αυριανό παιχνίδι με την Α.Ε. Λεονταρίου επιστρέφουν Χατζής και Ρηγίνος

Ο Γιώργος Χατζής

Με στόχο την κατάκτηση της νίκης ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται αύριο στις 3 μ.μ. στο στάδιο του Βελεστίνου την γνώριμή του από τα περσινά μπαράζ ομάδα της Α.Ε. Λεονταρίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής και είναι το πρώτο εντός έδρας για τους «κυανόλευκους» που θα παραταχθούν ενισχυμένοι με την παρουσία των Χατζή και Ρηγίνου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τον πρώτο αγώνα έδρας για την περίοδο 2012-13 θα δώσει αύριο ο Ρήγας Φεραίος. Μετά την ήττα στην Καρδίτσα από τον ΑΟΚ και την ισοπαλία στον Αμπελώνα με τον Αμπελωνιακό, οι Βελεστινιώτες θα επιδιώξουν μπροστά στο κοινό τους να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλός τους θα είναι η Α.Ε. Λεονταρίου, μία από τις ομάδες που βρήκαν μπροστά τους και στα περσινά μπαράζ για την άνοδο. Μάλιστα ο Ρήγας  φαίνεται πως έχει πάρει τον …αέρα των Καρδιτσιωτών τους οποίους κέρδισε και τις δύο φορές με 2-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τους νίκησε με 3-1 και το καλοκαίρι σε φιλικό αγώνα στο Βελεστίνο.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως έχει τη νίκη στο …τσεπάκι του. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του, όπως τονίζει στη «Θ» και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης: «Με την Α.Ε. Λεονταρίου γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αλλά αντίστοιχα ξέρουν και εκείνοι τα δικά μας. Είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, όπως και όλες από την Καρδίτσα και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε αγωνιστική διάθεση και διάρκεια στην απόδοσή μας. Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Πάντως, από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό για να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αν δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, όπως στα περισσότερα φιλικά μας παιχνίδια, αλλά και σε αυτό με τον Αμπελωνιακό για το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι επιστρέφουν δύο βασικά στελέχη της ομάδας και συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζής και Δημήτρης Ρηγίνος που έχασαν το ματς στον Αμπελώνα λόγω τιμωρίας και προσωπικών υποχρεώσεων αντίστοιχα.

Έτσι, απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι μόνο ο ανέτοιμος αγωνιστικά Φίλιππος Ρουκάς διότι έχασε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας και βέβαια οι Δημήτρης Βογιατζής και Θανάσης Μπλέτσας που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο «ανεβάζουν στροφές» και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να συμπεριληφθούν στην αποστολή αγώνα πρωταθλήματος.

Ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Α.Ε. Λεονταρίου είναι 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δύο θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτοί είναι οι:

Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Μπουρίτας, Νίκος Βουραζέρης, Δημήτρης Γάρος, Μάριος Γκουντόλος, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσος, Μανώλης Κλώθος, Βαλάντης Κόκκας, Παναγιώτης Κουντούρης, Γιώργος Μιχολίτσης, Στέργιος Μπακάλης, Χάρης Μπίκας, Βαλάντης Ντόντος, Μάνος Πάσχος, Αιμίλιος Ρέβης, Δημήτρης Ρηγίνος, Χρήστος Σπαθής, Μιχάλης Τσουκάλης και Γιώργος Χατζής.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα ορίστηκε ο κ. Ευάγγελος Δροβατζήκας της ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Κωνσταντή της ίδιας Ένωσης και Χαράλαμπο Γκλαβίνα της ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Χρήστος Καλιακούδας από τη Φθιώτιδα.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το εξής:

Σάββατο 3/11

Α.Ο. Καρδίτσας-Λαμία
Κυριακή 4/11

Ελασσόνα-Δωτιέας Αγιάς
Πυργετός-Ανδρούτσος Γρ.
Αμπελωνιακός-Αίολος Καρπ.
Ρήγας-Α.Ε. Λεονταρίου
Ρεπό: Αχιλλέας Δομ.
* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00. 

Share

Πρόσφατα άρθρα

myPROPERTY: Επέκταση e-δηλώσεων φόρου κληρονομιάς

Νέες δυνατότητες ψηφιακής υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων,…

27 Νοεμβρίου 2023

Φωτιά σε σκεπή σπιτιού στο δρόμο προς Μυλοπόταμο

Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής  μετά από κλήση για φωτιά στην Τσαγκαράδα. Η φωτιά ξέσπασε…

27 Νοεμβρίου 2023

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Γιατί ονομάστηκε το Φεγγάρι του Κάστορα

Το «Φεγγάρι του Κάστορα», η προτελευταία πανσέληνος του 2023, υπόσχεται, στους λάτρεις της αστρονομίας και…

27 Νοεμβρίου 2023

Διήμερη παράταση της εκεχειρίας Χαμάς – Ισραήλ ανακοίνωσε το Κατάρ: Ειδοποιήθηκαν οι οικογένειες των ομήρων που απελευθερώνονται

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι η εκεχειρία…

27 Νοεμβρίου 2023

Ακρίβεια: Οι μισοί Έλληνες βάζουν «κόφτη» στις αγορές τροφίμων – Φθηνά προϊόντα για να βγει ο μήνας

«Κόφτη» ακόμα και στην αγορά τροφίμων βάζουν ήδη ή σκέφτονται να βάλουν οι μισοί Έλληνες…

27 Νοεμβρίου 2023

Τουρισμός για όλους: Voucher 150 ευρώ για χειμερινές διακοπές – Οδηγίες για την αίτηση και τα κριτήρια

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος…

27 Νοεμβρίου 2023