Αθλητισμός

Ενδιαφέρον για τη Νίκη

Γνωστός κατασκευαστής από τη Ν. Ιωνία βλέπει με καλό μάτι την ανάμιξή του στα διοικητικά

 

 

Ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Νίκη εκδήλωσε γνωστός ιδιοκτήτης κατασκευαστικής καταγωγής με καταγωγή από τη Ν. Ιωνία. Ωστόσο στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον είναι φιλολογικού χαρακτήρα και εξελίξεις θα υπάρξουν μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα. Τις ενέργειες για κατάθεση προσφυγής κίνησε ο Ηλίας Μακράκης.

 

 

 

Η πρώτη κρούση για τα διοικητικά της ΠΑΕ Νίκη φέρεται να απέκτησε «σάρκα και οστά». Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αναλάβει την «κυανόλευκη» εταιρεία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για άνθρωπο που γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και δραστηριοποιείται τόσο στην περιοχή μας, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σίγουρα μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του τη Νίκη, με σκοπό να την οδηγήσει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο εν λόγω παράγοντας ήρθε σε επαφή με τον Στράτο Γιδόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος του ανακοίνωσε ότι είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, καθώς έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τη Νίκη.

Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον παραμένει φιλολογικό τουλάχιστον στην παρούσα φάση, καθώς ο γνωστός κατασκευαστής έκανε επαφή διερευνητικού χαρακτήρα, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του κ. Γιδόπουλου. Περισσότερες εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ίσως υπάρξει και δεύτερη επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Νίκη και τον ενδιαφερόμενο παράγοντα.

Στο μεταξύ χθες ο Ηλίας Μακράκης κίνησε τις διαδικασίες για την κατάθεση προσφυγής. Μια κίνηση που αναμενόταν και την είχε ανακοινώσει άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Η προσφυγή θα κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ Νίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Αύριο ο κρίσιμος

αγώνας στο μπάσκετ

Μία τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ αύριο Κυριακή εκτός έδρας με τον Αριστοτέλη Επανομής θα σφραγίσει, όπως όλοι στις τάξεις της Νίκης Βόλου πιστεύουν, την άνοδο και συγχρόνως μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Όλοι θα είναι εκεί, διοίκηση, φίλαθλοι για να πανηγυρίσουν μαζί με τους καλαθοσφαιριστές την άνοδο και να γυρίσουν πρωταθλητές από την Επανομή.

Στο τμήμα μπάσκετ επικρατεί άριστο κλίμα και η αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου είναι διάχυτη στις τάξεις του. Αυτό φάνηκε καθαρά και στο γεύμα που παρέθεσε στο κατάστημά του ο επιχειρηματίας εστίασης κ. Βασίλης Μπόκος προς την τεχνική ηγεσία και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα «ζεστή» και κοινή είναι η πεποίθηση ότι η Νίκη του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και θα ανοίξει τα φτερά της για μεγαλύτερες κατηγορίες αντάξιες της ιστορίας της. Φέτος το τμήμα μπάσκετ κλείνει 57 χρόνια παρουσίας στις Εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τις δύο συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία τις σεζόν 1972/1973 και 1984/1985.

Στο μεταξύ, η παιδική ομάδα του συλλόγου, οι Νέοι Αθλητές Νίκης, συνεχίζει την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του Φώνη Μαυρομιχάλη για τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην ημιτελική και τελική φάση, οι οποίες θα διεξαχθούν στο διάστημα 14-18 Ιουνίου (η ημιτελική φάση) και 22-26 Ιουνίου (η τελική φάση) βάσει της προκήρυξης της Ε.Ο.Κ. Τέλος, ανακοινώνεται ότι οι ακαδημίες του συλλόγου θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 30 Ιουνίου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το