Αθλητισμός

Ενίσχυση από Αργεντινή

Ναβαρέτε και Όλιβερ «έκλεισαν» στη Νίκη ενώ υπογράφει και ο Μπουσινάκης


* Προφορική συμφωνία με Χαραλαμπίδη για τον πάγκο

Ενίσχυση από την Αργεντινή για τη Νίκη. Οι μέσος Ναβαρέτε και ο επιθετικός Όλιβερ θα ντυθούν στα «κυανόλευκα», ενώ σήμερα θα υπογράψει και ο Περικλής Μπουσινάκης. Προφορική συμφωνία με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη για τον πάγκο της βολιώτικης ομάδας μετά το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε στον Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι. Σήμερα έρχεται στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος και θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Την ενίσχυσή της από την Αργενινή επιδιώκει η Νίκη. Πιο αναλυτικά οι Ναβαρέτε και Όλιβερ είναι οι εκλεκτοί για να αγωνιστούν στη Ν. Ιωνία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Στράτος Γιδόπουλος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε επαφή με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά κρατούσε άκρα μυστικότητα. Ο λόγος που δεν ήθελε να μαθευτούν τα ονόματά τους, ήταν ο κίνδυνος να εμπλακούν κι άλλοι σύλλογοι στη μεταγραφή.

Τελικά μετά από επαφές αρκετών ημερών οι δύο υποθέσεις φαίνεται να έχουν αίσιο τέλος. Μάλιστα χθες αργά το βράδυ οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονταν στο Βόλο, ώστε να λάβουν σήμερα μέρος στην προπόνηση της ομάδας και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, όπως θα γίνει σήμερα και με τον Περικλή Μπουσινάκη.

Οι συστάσεις που συνοδεύουν και τους δύο είναι πολύ καλές. Ο Ματίας Ναβαρέτε είναι «δεκάρι» με ηγετικές ικανότητες, κάτι που λείπει από τη φετινή Νίκη. Αγωνίζεται μπροστά από τα αμυντικά χαφ και με τις πάσες του μπορεί να αξιοποιήσει τους επιθετικούς. Γεννήθηκε το 1987 και προέρχεται από τη β’ ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ είχε δοθεί ως δανεικός σε σύλλογο, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Αργεντινή για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έχει χριστεί διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Ο Όλιβερ γεννήθηκε το 1987, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και μέχρι πρότινος ανήκε σε σύλλογο της Γ’ κατηγορίας στην Ιταλία. Αρχικά οι «κυανόλευκοι» έψαχναν για αμυντικό χαφ, αλλά η ξαφνική φυγή του Γιώργου Βακουφτσή, τους υποχρέωσε να κοιτάξουν για επιθετικό. Ο Όλιβερ φημίζεται για τη δεινότητά του στο σκοράρισμα και στη Νίκη ελπίζουν να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα, μια και ο Γιώργος Βακουφτσής δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στον παραγωγικό τομέα. Επίσης χθες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ίσως επιστρέψει στη Νίκη ο Ηλίας Μακράκης, που τώρα αγωνίζεται στον Ιωνικό, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Προφορική συμφωνία

με Χαραλαμπίδη

Όσον αφορά το θέμα προπονητή επικρατέστερος ήταν ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι, αλλά το σκηνικό ανατράπηκε άρδην χθες. Ο 50χρονος τεχνικός ειδοποίησε τον Στράτο Γιδόπουλο ότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με στενό οικογενειακό του πρόσωπο, με συνέπεια ο Αργεντινός το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται τώρα να είναι η προπονητική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στράφηκε προς τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο οποίος διαθέτει πείρα και είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες προφορικά και σήμερα πιθανότατα θα έρθει στο Βόλο για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τη βολιώτικη ομάδα.

Βέβαια τον Στράτο Γιδόπουλο απασχολούν κι άλλα ζητήματα. Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» αφορά τον Άντε Ντάνισιτς, ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για να αποτρέψει τον κίνδυνο της προσφυγής έδωσε τα οφειλόμενα στον Κροάτη και πλέον μένει να συζητήσει μαζί του για το τι πρόκειται να γίνει. Οι διοικούντες δεν είδαν με καλό μάτι την απουσία του ικανού μεσοεπιθετικού από την προπόνηση, μια και επικαλέστηκε ασθένεια. Έτσι την επόμενη φορά θα ζητήσουν να προσκομίσει και χαρτί από γιατρό, προκειμένου να διαλυθεί οποιαδήποτε υποψία.

Επίσης ο Στράτος Γιδόπουλος πρόκειται να έχει συνάντηση και με τον Πέτρο Μπαϊμάκη για το μέλλον του στη Νίκη. Πάντως πρόθεση των «κυανολεύκων» είναι να κρατήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα στο έμψυχο δυναμικό τους. Εξάλλου αισιοδοξία υπάρχει στην ΠΑΕ ότι θα βρεθεί λύση με τους Άγγελο Διγκόζη και Βασίλη Σαμαρά, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους με φιλικό τρόπο.

Συνεχίζονται οι

εγγραφές στο βόλεϊ

Συνεχίζονται οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών από 8 ετών και άνω στις Ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης για τη φετινή περίοδο. Οι υποδομές βόλεϊ είναι από τις καλύτερες στο είδος τους σε ολόκληρη την Μαγνησία με συνεχή δραστηριότητα και πολλές επιτυχίες τα τελευταία 25 χρόνια, με καταξιωμένους και εξειδικευμένους προπονητές που υπηρετούν πολλά χρόνια το άθλημα του βόλεϊ και γνωρίζουν άριστα τα μυστικά της επιτυχίας στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Λειτουργούν ειδικά τμήματα κατά ηλικία και επίπεδο. Οι προπονήσεις διεξάγονται αποκλειστικά σε κατάλληλα διαμορφωμένα κλειστά γυμναστήρια που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και με ειδικές ελαφριές μπάλες για την προστασία των μικρών παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι, μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ μέσα πάντα από την ευγενή άμιλλα ενώ ταυτόχρονα ψυχαγωγούνται συμμετέχοντας ενεργά στον θαυμαστό κόσμο που προσφέρει το παιχνίδι του βόλεϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης που βρίσκονται στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και στο τηλέφωνο 24210-60320 καθώς και στους υπεύθυνους προπονητές κ.κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο (6973827415) και Μπουμπούκη Σοφία (6974669731).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το