Photo Gallery, Αθλητισμός

Εμμένει στην απόφασή του ο Αχ. Μπέος

Εφόσον υπάρξει επενδυτής ο Ολυμπιακός Βόλου θα πουληθεί τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ωστόσο, κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια το καλοκαίρι.

Στο τουρνουά Greek Poker Cup, που διεξήχθη στο καζίνο Λουτρακίου, εκτός από τους γνωστούς Έλληνες παίκτες, συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μιλώντας στην κάμερα του Pokerunion.gr, αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ότι αποχωρεί από τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η αποχώρηση που έχει προαναγγείλει από τον σύλλογο, δεν είναι μπλόφα.

«Το έχω ορκιστεί στον πατέρα μου να δώσω τις μετοχές. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα κομμάτι το οποίο αγάπησα. Δέθηκα μαζί του. Εξάλλου ο Βόλος, είναι η γενέτειρα μου. Πήρα την ομάδα από το πουθενά και τη φτάσαμε στα υψηλότερα επίπεδα της Σούπερ Λιγκ. Αν και εφόσον υπάρξει επενδυτής, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πουληθεί».

Πάντως, ο κ. Μπέος, μπορεί να τόνισε για μια ακόμη φορά πως σκοπεύει να πουλήσει την ΠΑΕ, όμως όπως υποστήριξε, η ομάδα θα αλλάξει χέρια, αν και εφόσον υπάρξει επενδυτής.

Η 4η Απριλίου δεν είναι μακριά και σε μία εβδομάδα (μετά δηλαδή το παιχνίδι με την Ξάνθη), ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ως γνωστόν, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ανοίξει τα «χαρτιά» του και θα τοποθετηθεί επί του θέματος που «καίει» όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο αγωνιστικός τομέας

Στον αγωνιστικό τομέα οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της χρονιάς με την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (χθες δεν είχαμε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της Καβάλας με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και του Άρη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αναζητά τους αντικαταστάτες των τραυματιών Λέαντρο Άλβαρεζ και Βιθέντε Μόνχε, ενώ ο Χαβιέ Τομάς αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Πέτερ Ντολεζάι. Ο Σερραίος τεχνικός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο σαββατιάτικο φιλικό με την ομάδα Νέων, όπου η ανδρική ομάδα νίκησε με 2-0. Ο κ. Κατσαβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, με τον Ακόστα να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15’, ενώ ο Νέμεθ σημείωσε με πλασέ το 2-0 στο 30’. Το ματς ήταν διάρκειας 70 λεπτών (δύο 35λεπτα).

Με την πρώτη ομάδα αγωνίσθηκαν και οι νεαροί Γιαννόπουλος και Κολλιαμήτρας.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Μαρούλης Ντολεζάι, Γκότοβος, Γιαννόπουλος, Ψυχογιός, Τικάο, Ακόστα, Κολλιαμήτρας, Σολάκης, Νέμεθ και Ροντρίγκεζ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα Νέων του Αντώνη Μάνδαλου, έπαιξε με τους Θεοδωρίδη, Ζέρη, Χολέβα, Ναουμίδη, Κόμνο, Κοτζαθανάση, Ζενούνι, Σφάκα, Ζιγκερίδη Νάκα, Αναστασίου, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν και οι Νικογιάννης, Μακανίκας, Τρίμμης και Μαρμαρινός.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ οι παίκτες που αγωνίζονται χωρίς διακοπή το τελευταίο διάστημα (όπως για παράδειγμα οι Ουμπίντες, Σέλεζι, Σανλκαρέ) θα ξεκουραστούν και σήμερα. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό.

Σήμερα αναμένεται οι Γιάννης Ζαραδούκας και Στάθης Ρόκας να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Και οι δύο εκτός απρόοπτου θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Σήμερα επιστρέφει από την Ισπανία και ο Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση και μετέβη στη χώρα του για προσωπικούς λόγους.

Ο Παύλος Μητρόπουλος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων στο Βέλγιο, εν όψει του σημερινού φιλικού με τη αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO U21 2013.

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει την Τρίτη στο Βόλο και θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το