Photo Gallery, Τοπικά

Ελληνικό Πρωινό από το περίπτερο της Μαγνησίας στην 8η HORECA

Ελληνικό Πρωινό από το περίπτερο της Μαγνησίας στην 8η HORECA

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς, τους γυναικείους συνεταιρισμούς και με τρεις ξενοδόχους, την κ. Πόπη Γιαμάκου, την κ. Δήμητρα Αγριγιάννη και την κ. Τώνια Αθανασοπούλου, θα πλαισιώσει το περίπτερο της Μαγνησίας, η οποία αποτελεί έναν από τους οκτώ ελληνικούς προορισμούς, που θα παρουσιάσουν το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση 8η HORECA, από σήμερα μέχρι 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Σε ειδικό περίπτερο εκτίθενται τα τοπικά προϊόντα, αλλά και οι τοπικές συνταγές που προτείνονται για το Ελληνικό  Πρωινό στη Μαγνησία. Το περίπτερο της Μαγνησίας βρίσκεται στο Hall 4/B28.

Δίπλα από τα περίπτερα των οκτώ περιοχών του Ελληνικού Πρωινού θα υπάρχει το κεντρικό περίπτερο του προγράμματος, όπου θα διοργανωθούν οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις          παρουσίασης του πρωινού κάθε περιοχής. Στην εκδήλωση της Μαγνησίας θα παρουσιαστούν στο κοινό τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα του πρωινού της. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, να δοκιμάσει τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα της Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00-19:00. Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και του περιπτέρου της Μαγνησίας, είναι ο κ. Γιώργος Ζαφείρης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το