Τοπικά

Εκλογή νέας ΝΕ στη Δημοκρατική Αριστερά

Στο Βόλο θα βρίσκεται ο Σπ. Λυκούδης την ερχόμενη Δευτέρα
Στο Βόλο θα βρίσκεται ο Σπ. Λυκούδης την ερχόμενη Δευτέρα

Συνέλευση για την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου  (7μ.μ.) η ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας. Νωρίτερα στις 6μ.μ., στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας της κ. Σπύρος Λυκούδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Χρήστος Μαυροκεφαλίδης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις.

Στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται:

«Η Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ – Ιωλκού 67, 4ος όροφος. Θέματα της Συνέλευσης είναι η πολιτική ενημέρωση και συζήτηση για τις  πολιτικές εξελίξεις και η εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Την πολιτική εισήγηση θα παρουσιάσουν οι Σπύρος Λυκούδης, Γραμματέας της Κ.Ε. και Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, μέλος της Ε.Ε. και τον απολογισμό της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής θα κάνει ο γραμματέας της, Παντελής Μαστρογιάννης».

Οι διαδικασίες στη ΔΗΜΑΡ σε τοπικό επίπεδο για την εκλογή νέων οργάνων εντάσσονται στην πανελλαδική οργάνωση του κόμματος για την εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών. Η τωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας ήταν προσωρινή και όπως αποφασίστηκε θα πρέπει να προχωρήσει σε συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων. Στη διάρκεια της συνέλευση εκτός από τον απολογισμό θα τεθούν και οι στόχοι για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία για την εκλογή των μελών της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ενδεκαμελής. Όπως ανέφερε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Μαγνησίας κ. Παντ. Μαστρογιάννης «δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πόσα θα είναι τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα ξεπεράσουν τα έντεκα. Η εκλογή θα γίνει με μυστική ψηφοφορία την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, Ιωλκού 67, 4ος όροφος και δεν θα κατατεθούν τις προηγούμενες ημέρες υποψηφιότητες. Σε περίπτωση, που εκείνη την ημέρα δεν υπάρξουν περισσότεροι από έντεκα ενδιαφερόμενοι, τότε δεν θα χρειαστεί να γίνει ψηφοφορία. Η εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποιείται στο πλαίσιο αντίστοιχων διαδικασιών, που γίνονται στη ΔΗΜΑΡ σε πανελλαδικό επίπεδο αυτό το χρονικό διάστημα» προσέθεσε ο ίδιος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το