Αθλητισμός

ΕΚΑΝΑΝ πάλι το …θαύμα τους οι 13χρονες τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή

. Η Άννα Μαρία, η Ειρήνη και η Βάσω σάρωσαν τις πρωτιές και τους τίτλους, κατά τη διάρκεια του χειμερινού πανελληνίου πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’ σε ντουέτο, φιγούρες και ομαδικό. Φυσικά, οι νεαρές πρωταθλήτριες και στο παρελθόν έχουν σημειώσει ανάλογες διακρίσεις.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα και οι Βολιώτισσες πρωταθλήτριες που ανήκουν στην Αργυρούπολη, αλλά ζουν και γυμνάζονται στο Βόλο με την καθοδήγηση της Κατερίνας Μαρίτση, δεν άφησαν περιθώρια στις αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους.

Στο ντουέτο κατέλαβαν την πρώτη θέση, στις φιγούρες κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις (πρώτη η Άννα Μαρία, δεύτερη η Ειρήνη, τρίτη η Βάσω) και στο ομαδικό κατέκτησαν και πάλι το χρυσό μετάλλιο. Τα κορίτσια μετέχουν τώρα σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει των πολλών και σημαντικών μελλοντικών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Και οι τρεις τους συνδυάζουν με ιδανικό τρόπο τα μαθήματα (είναι άριστες μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Βόλου) και τον πρωταθλητισμό, αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει θέληση, σκληρή δουλειά και μεράκι, όλα μπορούν να γίνουν. Αρκεί φυσικά να υπάρχει και το ανάλογο ταλέντο. Και οι τρεις πιτσιρίκες διαθέτουν μπόλικο από δαύτο.

Είναι πολλοί

ΣΤΗΝ προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Σάκης Τσιώλης είχε τονίσει πως η ομάδα θα έπρεπε να προσέξει Βιερίνια και Σαλπιγγίδη. Οι δύο αυτοί παίκτες έκαναν τελικά τη ζημιά στον Ολυμπιακό.

Χθες, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για τους Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» να λάβουν σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενα του προπονητή τους και να καταφέρουν να τους περιορίσουν. Απομένει ν’ αποδειχτεί βέβαια, πως είναι σε θέση να το κάνουν.

Εδώ που τα λέμε όμως υπάρχουν και οι Μιραλάς, Πάντελιτς και γιατί όχι και ο Τζιμπούρ, που έχουν «δολοφονικό» ένστικτο.

Να ζήσεις Μανόλο

και όχι άλλο Βόλο…

ΜΙΑ τούρτα περίμενε τον Μανόλο Χιμένεθ ως δώρο για τα 47α του γενέθλια. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επεφύλαξαν ευχάριστη έκπληξη στον προπονητή τους. Η πληροφορία πως του τραγούδησαν το: «Να ζήσεις Μανόλο και όχι άλλο Βόλο…» ελέγχεται.

Έρχονται οι παλαίμαχοι

του «Θρύλου»

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αφίξεις αναμένονται το Σαββατοκύριακο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με το τον «Θρύλο» στο Πανθεσσαλικό. Οκτώ μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού Πειραιώς αναμένονται στην πόλη μας. Ανάμεσά τους ο Βασίλης Μποτίνος και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Εξάλλου η ΠΕΦΟ το Σάββατο το βράδυ στο Coctail Bar «Commo» θα κόψει την πίτα της και θα τιμήσει μέλη της διοίκησης και της ομάδας του Ολυμπιακού Π., πιθανώς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εφόσον ο ηγέτης του «Θρύλου» έρθει από αύριο στην πόλη μας.

Βολιώτικο χρώμα

ΤΟ 1972 η ΑΕΚ είχε δεχτεί την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της από τον «Θρύλο» με 5-1. Η ήττα αυτή της Ένωσης, είχε και πάλι …βολιώτικο χρώμα. Γιατί; Επειδή τα δύο από τα πέντε γκολ του Πειραιά, τα είχε σημειώσει ο σημερινός πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, άλλοτε διεθνής, Τάκης Συνετόπουλος.

Τριήμερο με μπόλικο

πόλο

ΤΡΙΗΜΕΡΟ με μπόλικο πόλο ξεκινά σήμερα. Έτσι από Παρασκευή έως και Κυριακή, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας διεξάγεται η α’ φάση του πρωταθλήματος πόλο εφήβων με τη συμμετοχή των Ο.Υ.Κ.Β., ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Εξάλλου, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ θα γίνει το ματς της Α2 μεταξύ Ο.Υ.Κ.Β. και Αργοστολίου. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το Αργοστόλι έχει πάρει μεταγραφές πολλές «παλιοσειρές» από την Α1, που φυσικά είναι ό,τι πρέπει για την Α2 Εθνική κατηγορία. Αν ο Ο.Υ.Κ.Β. τα καταφέρει, θα έχει κάνει μεγάλο άλμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Για να δούμε…

Νοοτροπίες και …νοοτροπίες

«ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ» την είδηση και σας τη μεταφέρουμε για να κάνετε τις συγκρίσεις…

Ο Μέσι λοιπόν στο ματς με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, μόλις πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για τη Μπαρτσελόνα, σήκωσε τη φανέλα του και από κάτω φορούσε μία άλλη που έγραφε «Χρόνια πολλά μαμά».

Γι’ αυτή του την κίνηση τιμωρήθηκε για δυσφήμιση του αθλήματος με πρόστιμο 2.000 ευρώ. Φυσικά ο Μέσι δεν …φτώχυνε, αλλά η κίνηση της Ισπανικής Ομοσπονδίας είχε σκοπό να συνετίσει  τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ποιον; Τον Μέσι.

Εδώ ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε με το …μαγιό για να πανηγυρίσει το γκολ του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού και έσπευσε όλος ο επίσημος Πανιώνιος να τον υποστηρίξει στον αθλητικό δικαστή, λέγοντας πως του έπεσε το σορτσάκι. Μάλιστα ο Μήτρογλου εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με χαμηλοκάβαλο παντελόνι, θέλοντας να πείσει πως είναι πιστός οπαδός της συγκεκριμένης μόδας. Και μη χειρότερα δηλαδή…

Γεννήθηκε ο Ιππόκαμπος…

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γνωρίζουν πως στην Αγριά, ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες, ο «Ιππόκαμπος». Πρόκειται για ένα νέο σύλλογο Αυτόνομης και Ελεύθερης Κατάδυσης με σκοπούς την ανάπτυξη, την εκμάθηση και τη διάδοση της ελεύθερης και της αυτόνομης κατάδυσης, του υποβρύχιου ψαρέματος και της κολύμβησης, τη ρυμούλκηση, τη διάσωση, καθώς και γενικότερα την καλλιέργεια αθλητικών δραστηριοτήτων σε σχέση με το υγρό στοιχείο και τη φύση καθώς και την οικολογική ευαισθητοποίηση του κοινού. Παράλληλα, ο «Ιππόκαμπος» προσφέρει κοινωνικό έργο με την μορφή του εθελοντισμού.

Απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με λατρεία για τον βυθό. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι, μέλη του συλλόγου, συμμετείχαν εθελοντικά στον καθαρισμό σημείων του Παγασητικού.

Μια νέα λοιπόν πρόταση για άθληση στα άδυτα του βυθού, προσφέρει ο «Ιππόκαμπος». Όσοι λατρεύουν το υγρό στοιχείο και τη «μαγεία» που κρύβει μέσα του, δεν έχουν παρά να τον αναζητήσουν. Εκεί στην Αγριά…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το