Photo Gallery, Τοπικά

Εισήγαγαν κινητά τηλέφωνα στη φυλακή

Φυλακή

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, εκ των οποίων ένας έγκλειστος του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων και οι δύο γονείς του, για εισαγωγή κινητών τηλεφώνων σε Κατάστημα Κράτησης. Ο έγκλειστος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών για εγκληματική οργάνωση και ληστείες

Εντοπίστηκαν προχθές το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, εκ των οποίων, ένας 22χρονος έγκλειστος του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων και οι δύο 49χρονοι γονείς του, για το αδίκημα της εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε Κατάστημα Κράτησης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε ενδύματα και τρόφιμα που παρέδωσαν οι δυο γονείς στον 22χρονο γιο τους, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μαγειρικού σκεύους (κατσαρόλα με διπλό πάτο), πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, από τα οποία τα τέσσερα διέθεταν και κάρτες SIM.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι γονείς παρέδωσαν το μαγειρικό σκεύος στο γιο τους, αφού προηγουμένως είχαν αποκρύψει τα κινητά στον πάτο του.

Επίσης, με τη λήξη του επισκεπτηρίου, ο 22χρονος επέστρεψε στους γονείς του παρόμοιο μαγειρικό σκεύος (κατσαρόλα με διπλό πάτο), κενό περιεχομένου, το οποίο είχε παραλάβει σε προγενέστερο χρόνο.

Τα δύο μαγειρικά σκεύη και τα πέντε κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Τρικάλων για τα περαιτέρω.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το