Κατηγορίες: Photo GalleryΠολιτική

Εγκατέλειψαν και έγκυο σε βραχονησίδα

Μεταξύ των λαθρομεταναστών εγκληματίες διακινητές

 

 

 

 

 

ΑΘΗΝΑ, 11. Οι διακινητές έχουν ξεπεράσει τα όρια και, στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γίνονται επικίνδυνοι, απάνθρωποι, αδίστακτοι και σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνουν καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή.

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, εγκατέλειψαν πάνω σε μια νησίδα μια ομάδα μεταναστών, λέγοντάς τους πως βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.

Οι παράνομοι μετανάστες φάνηκαν τυχεροί, αφού λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από άνδρες της ειδικής ομάδας του Λιμενικού και με το πλωτό μέσο που διαθέτουν κατάφεραν ύστερα από πολλή ώρα να πλησιάσουν στη νησίδα και να τους απεγκλωβίσουν.

Οι ίδιοι έμειναν έκπληκτοι, όταν είδαν πως πάνω στην νησίδα υπήρχαν μόνο γυναίκες και μάλιστα μία εξ αυτών βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 

Τον πυροβόλησαν εξ επαφής

 

Λίγο μετά τις 16.30 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Ιωνίας, το πτώμα νεαρού άνδρα υπηκοότητας Πακιστάν. Το θύμα διαπιστώθηκε πως είχε πυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, χωρίς να εντοπίσουν τους δράστες.

-Τραγικό τέλος για 46χρονο Χανιώτη ψαρά που έκανε προχθές το βράδυ ψαροντούφεκο στη θάλασσα περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας.

Ο άτυχος ψαροντουφεκάς που ψάρευε μαζί με έναν φίλο του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έμεινε πολύ ώρα στο νερό και έχασε τις αισθήσεις τους. Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο Λιμενάρχης Χανίων Αντώνης Δασκαλάκης «ο φίλος του ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Παλαιόχωρας, οι άνδρες έσπευσαν στο σημείο, ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο ψαρά, αλλά δυστυχώς ήταν αργά».

-Σε δέντρο βρέθηκε κρεμασμένος χθες το πρωί ένας 25χρονος άνδρας σε αγροτική περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας. Το πτώμα του εντόπισε ο αδελφός του, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργείται προανάκριση, ενώ δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

-Όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη έρευνα των αρχών, ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας στις 30-11-2010 και ώρα 23.45 ήταν έξω με άδεια από τη φυλακή. Ο 45χρονος δράστης μαζί με άλλους δύο άνδρες υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ από την εσωτερική σκάλα οδήγησαν τον ιδιοκτήτη και στο διαμέρισμά του όπου του «άρπαξαν» όσα χρήσιμα αντικείμενα βρήκαν. Ο ληστής κρατούνταν στις Δικαστικές φυλακές Αλικαρνασσού, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, κλοπή και πλαστογραφία.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία.

-Έκρηξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο όπου στεγάζονται τα σφαγεία στην περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου της Κρήτης.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πυροτεχνουργοί και άντρες της Πυροσβεστικής που ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο των σφαγείων.

-Αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος παρέσυρε και σκότωσε 83χρονη κάτοικο της Αμαλιάδας, την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο, λίγα μέτρα παραπέρα από το νοσοκομείο της πόλης. Το δυστύχημα έγινε στην οδό Ευαγγελιστρίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ρομά που οδηγούσε το όχημα και φέρεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, φρέναρε ωστόσο δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ηλικιωμένη.

-Από τον δεύτερο όροφος νεοαναγειρόμενης οικοδομής στην Μεσσάτιδα έπεσε λίγο μετά τις 6:00 χθες το απόγευμα ένας 8χρονο παιδί.

Ο μικρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και οι γιατροί του παράσχουν όλη την φροντίδα που χρειάζεται. Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

-Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αρμενίας, ηλικίας 35 και 22 ετών και μία υπήκοος Βουλγαρίας, 42 ετών, συνελήφθησαν χθες στον Κολωνό, γιατί μετά από αξιοποίηση πληροφορίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διαμέρισμα 15.586 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του Υπουργείου Οικονομικών, χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

 

Του απέσπασαν χρήματα

με τον «παπά»

 

Σπείρα στη Θεσσαλονίκη κατόρθωσε να εξαπατήσει έναν ηλικιωμένο, πείθοντάς τον να παίξει σε παραλλαγή του παιχνιδιού «παπάς», με αποτέλεσμα να του αποσπάσουν τελικά 14.000 ευρώ. Ήδη συνελήφθησαν πέντε άτομα, 26 έως 39 ετών, οι οποίοι εντόπιζαν ηλικιωμένα άτομα και τα προέτρεπαν να παίξουν το παιχνίδι «καρεδάκι», παραλλαγή του «παπά».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ηλικιωμένη στον Πύργο παρέδωσε χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ και κοσμήματα σε απατεώνες

Ταράχτηκε και δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν της κόρης της η γυναικεία φωνή που άκουγε…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Συνελήφθησαν 4 διακινητές για τους 66 ανθρώπους που διασώθηκαν πριν μέρες στην Καλαμάτα – Τους χρέωναν μέχρι και 8.000 ευρώ!

Τέσσερα άτομα ηλικίας 24, 28, 29 και 38 ετών, τρεις από το Αφγανιστάν και έναν…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Στιγμές από την αναμέτρηση Α.Ε. 2002-Αγία Άννα

Η Αγία Άννα κέρδισε εκτός έδρας με 7-0 την Α.Ε. 2002 και στη σελίδα της…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Κατσαρός: «Αν νομίζετε ότι στα 90 μου πρέπει να πάρω σύνταξη είστε γελασμένοι»

Ο Γιώργος Κατσαρός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσιογράφος διέκοψε ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα από πλημμύρα

Ο τυφώνας Helene σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε υποδομές και σε…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Το φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι Δάφνη-Γ.Σ. Αλμυρού

Στο Βασδέκειο συναντήθηκαν σήμερα Δάφνη και Γ.Σ. Αλμυρού με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν τη νίκη…

28 Σεπτεμβρίου 2024