Αθλητισμός

Εβδομάδα …υποχρεώσεων για τη Νίκη

Οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να προετοιμαστούν σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους


Εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τη Νίκη. Από τη μια μεριά οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να τακτοποιήσουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ από την άλλη θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον σημαντικό αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή.


Μια ακόμη εβδομάδα αρχίζει σήμερα για τη Νίκη, οι άνθρωποι της οποίας έχουν αρκετά πράγματα να σκεφτούν. Χθες δεν υπήρχε αγωνιστική κίνηση στον βόρειο όμιλο της Football League 2 και αυτό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να κάνει τον προγραμματισμό της για τη συνέχεια.

Κατ’ αρχήν από την αρχή κιόλας της εβδομάδας θα πρέπει να καταβάλλει κάποια χρήματα για παλιότερες οφειλές. Είναι γνωστό ότι η βολιώτικη ΠΑΕ έχει πετύχει να ρυθμίσει τα χρέη της και να τα αποπληρώνει σιγά-σιγά. Έτσι σχεδόν κάθε εβδομάδα οφείλει να πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό ως δόση.

Το πρόβλημα προέκυψε με την πρόθεση του Στράτου Γιδόπουλου να εγκαταλείψει την ομάδα, είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η αποπληρωμή των χρεών. Οι Βολιώτες παράγοντες αδυνατούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το οικονομικό βάρος, το οποίο είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εάν εκείνος επιμείνει στο να μην ασχολείται με τη Νίκη, τότε το πιο πιθανό είναι να διογκωθούν οι υποχρεώσεις, στις οποίες αν δεν φανεί συνεπής η βολιώτικη ομάδα δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Πάντως τόσο οι παράγοντες του Βόλου, όσο και οι ποδοσφαιριστές έχουν επικοινωνήσει με τον κ. Γιδόπουλο και του έχουν ζητήσει να επιστρέψει ενεργά στην ΠΑΕ. Άλλωστε το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και η ομάδα έχει ανάγκη από έναν «καπετάνιο», καθώς αν μείνει αβοήθητη, τότε σίγουρα δεν θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της.

Από την άλλη μεριά τη Νίκη απασχολεί και ο αγωνιστικός τομέας. Την επόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον Ναυπακτιακό Αστέρα και θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία. Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν ο Βέλικο Ντόβενταν και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις.

Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός για να …αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του προτίμησε να τους δώσει ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Οι «κυανόλευκοι» θα αρχίσουν πάλι προπονήσεις από σήμερα Δευτέρα, οπότε και ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Σε λειτουργία τα τμήματα

της Ερασιτεχνικής

Συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις των κολυμβητικών τμημάτων της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της κολύμβησης με τις οδηγίες των προπονητών Λεωνίδα Πετρίδη, Σωτήρη Πάστρα, Χριστίνας Ζαφειρίου και Αλίκης Καζάκη. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν σε ημερίδες και αγώνες το προσεχές διάστημα. Το ωράριο λειτουργίας της πισίνας των 50 μέτρων για τη Νίκη Βόλου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00. Όσοι γονείς που τα παιδιά τους, ηλικίας άνω των 5 ετών, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την κολύμβηση μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους Πέτρο Παρασκευόπουλο και Χρήστο Τσικλάνη.

Επίσης, συνεχίζονται και οι προπονήσεις του τμήματος πόλο παίδων και ανδρών. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή αθλητές ηλικίας άνω των 10 ετών μπορούν να απευθύνονται τις ώρες Τρίτη και Πέμπτη 20:00-21:00 στον υπεύθυνο εγγραφών Χρήστο Τσικλάνη στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας και καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το