Αθλητισμός

Δύσκολη δοκιμασία με Βέροια η Νίκη

Η πιο δύσκολη δοκιμασία περιμένει σήμερα τη Νίκη. Στις 18.00 οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν την ισχυρή Βέροια σ’ ένα πολύ σημαντικό τεστ για την προετοιμασία τους. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» για να δουν από κοντά ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Το έβδομο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα για τη Νίκη. Στις 6 το απόγευμα υποδέχεται τη Βέροια στο πιο δυνατό ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ώρα έναρξης τις 18.00, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ευελπιστεί πως αυτή τη φορά ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος στις εξέδρες.

Άλλωστε σήμερα οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Μπορεί η Βέροια να ξεκίνησε με το …αριστερό το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες εντός έδρας (2-1 από Ολυμπιακό και 1-0 από τον Πανιώνιο), αλλά σίγουρα διαθέτει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που μαρτυρά η τωρινή της θέση στη βαθμολογία. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και το σημερινό φιλικό υπόσχεται πλούσιο θέαμα.

Από την άλλη πλευρά ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον Τύρναβο. Πράγματι αυτό είναι αλήθεια, καθώς παρά την ήττα οι «κυανόλευκοι» μόχθησαν αρκετά για το γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν στην τελική προσπάθεια.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που έδειξαν οι παίκτες για το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ο Μανώλης Σκούφαλης. Ο 34χρονος εξτρέμ έλειπε με διήμερη άδεια, καθώς μετέβη στα Γιάννινα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Ωστόσο φρόντισε να επιστρέψει εγκαίρως, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το προχθεσινό φιλικό.

Στον Τύρναβο ο Θεσσαλονικιός τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι με τη συμπλήρωση του ημιώρου αντικατέστησε πέντε ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους κρατήσει «φρέσκους» για το σημερινό φιλικό, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Χρήστης Μήτσης, όπως και ο Βίκτορας Γιάκομπ.

Αντίθετα το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Ιβάν Τάσιτς. Παρά το ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στη νέα του ομάδα, ο Σέρβος μέσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να αποτελέσει την «ψυχή» της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση ο κ. Αμανατίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιους παίκτες, αλλά και πόσο διάστημα θα τους χρησιμοποιήσει. Πάντως οι πέντε παίκτες που έπαιξαν μόλις 30 λεπτά περίπου, λογικά σήμερα θα αγωνιστούν περισσότερο, αν και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την τεχνική ηγεσία. Το «παρών» αναμένεται να δώσει αυτή τη φορά και ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι στρατευμένος και έλειπε από το φιλικό με τον Τύρναβο.

 

Ανοικτή σήμερα

και η σκεπαστή

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι της Νίκης με τη Βέροια για πρώτη φορά φέτος θα είναι ανοικτή και η σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού. Έτσι οι φίλοι των «κυανολεύκων» θα μπορούν και από κει να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τη γενική είσοδο να ορίζεται πάλι στα 10 ευρώ.

Μάλιστα για το συγκεκριμένα θέμα η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου υπογραμμίζει τα κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων και στη σκεπαστή κερκίδα, στην οποία δεν είχαν πρόσβαση οι θεατές στα προηγούμενα φιλικά λόγω εργασιών. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.».

 

Μέχρι τις 10/9

τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης, με την προθεσμία να εκπνέει την ερχόμενη Δευτέρα (10/9). Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

 

Ευχές από

το Blue Club

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Μανώλης Σκούφαλης, ένωσε τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Φ.Blue Club «Π. Ντοκούζης»,

εύχονται στον «Manolo» ,κάθε ευτυχία, και καλό ξεκίνημα στη νέα τους ζωή. Κάθε επιθυμία τους, είναι ευχή μας».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το