Photo Gallery, Αθλητισμός

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ

Σήμερα αναμένεται στο Βόλο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος

Η έλευση του Αχιλλέα Μπέου σήμερα στο Βόλο αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ. Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό έχει μπει στην τελική ευθεία, με το βολιώτικο συγκρότημα να αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αποσπάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Προθεσμία από τον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζήτησε και πήρε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα πριν πάει να καταθέσει, με την ιδιότητα του υπόπτου, για την υπόθεση των κασετών.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είχε κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα για σήμερα Παρασκευή, αλλά μετά την αναβολή που πήρε, θα καταθέσει τελικά την Τετάρτη.

Ο κ. Μπέος θα έρθει σήμερα στο Βόλο και θα παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην τεχνική ηγεσία. Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ, στο οποίο θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις και για τις επαφές που είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, με διάφορους επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα ΜΜΕ την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου, στην οποία θα ανοίξει τα «χαρτιά» του και θα τοποθετηθεί επί του θέματος που έχει προκύψει μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, δηλώνοντας ότι αποχωρεί το καλοκαίρι από την ΠΑΕ, βάζοντας πωλητήριο στον Ολυμπιακό Βόλου. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Με επιθετικό σχήμα

κόντρα στην Ξάνθη

Τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Μάκης Κατσαβάκης καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή, αποσπώντας τους τρεις βαθμούς από μια ομάδα που θα έρθει στο Βόλο να αγωνιστεί χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ο Σερραίος τεχνικός είναι να προσέξουν πολύ την ανασταλτική τους λειτουργία, να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο, με στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελέγξουν καλύτερα το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και μια σκέψη είναι να αγωνιστούν στην επίθεση οι Χουάν Μαρτίν, και Ηλίας Σολάκης. Αυτό δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν από την αρχή να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να φέρουν σε δύσκολη θέση την άμυνα της Ξάνθης.

Ακόμη, πάντως, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν έχει αποφασίσει αν θα αλλάξει θέση τον Μάριο Μπρέσκα, τοποθετώντας τον στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, καλύπτοντας το κενό του τραυματία Βιθέντε Μόνχε. Στην περίπτωση αυτή ο Χαβιέ Ουμπίντες θα παίξει ως δεξιός μεσοεπιθετικός, με τους Στάθη Ρόκα και Παύλο Μητρόπουλο να αγωνίζονται στον άξονα, απόντος του τραυματία Λέαντρο Άλβαρεζ.

Υπάρχει, ωστόσο, και η σκέψη να ξεκινήσει στο ματς ο Νόε Ακόστα, ως αριστερός μέσος, με τον Μπρέσκα είτε να παίζει στη γνωστή του θέση, στη δεξιά πλευρά (ο Ουμπίντες θα παίξει πίσω από τον Μαρτίν και ο Σολάκης θα καθίσει στον πάγκο), είτε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μαρτίν στην επίθεση. Ο Ουμπίντες στην περίπτωση αυτή θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα (ο Σολάκης θα μείνει εκτός ενδεκάδας).

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη την επιστροφή στην ενδεκάδα του Γιάννη Ζαραδούκα (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του), δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην άμυνα. Ο Ζόλταν Σέλεζι θα καλύψει το δεξί άκρο, ενώ απόντος του τιμωρημένου Πέτερ Ντολεζάι, ο Χαβιέ Τομάς θα παίξει δίπλα στον Χαλίφα Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Έλντιν Γιακούποβιτς θα υπερασπιστεί σε ένα ακόμη ματς την «ερυθρόλευκη» εστία.

Ο Λέαντρο Άλβαρεζ έβγαλε προχθές τα ράμματα από το πόδι του, επισκέφθηκε χθες εκ νέου τον γιατρό και ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εντός της προσεχούς βδομάδας, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο Αργεντινός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ο Τσινιάρης «σφυρίζει»

Ολυμπιακός Β.-Ξάνθη

Ο κ. Μιχάλης Τσινιάρης από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας και Ιωάννης Τουμπακάρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας.

Χωρίς τρεις η Ξάνθη

Τρία προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μάουρο Πόι και Κώστας Φλίσκας, καθώς και τραυματίας Τζόρνταν Στιούαρτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Χθες προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα οι Κατόνγκο και Αντεφέμι, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της Ζάμπιας και της Νιγηρίας αντίστοιχα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το