Photo Gallery, Αθλητισμός

Δοκιμασία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Στο γήπεδο «Νταμάρι» στο Περιστέρι δοκιμάζεται αύριο η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο Αθηνών και θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Εθνική και ως εκ τούτου ψάχνει σε κάθε παιχνίδι για βαθμούς. Το ίδιο θα επιδιώξει και αύριο στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ατρόμητο Αθηνών, που είναι μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τις φετινές τους υποχρεώσεις, αν και αντιμετώπισαν ανώτερους αντιπάλους. Ο μεν Ατρόμητος γνώρισε τη συντριβή από τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 8-0, ο δε Ολυμπιακός ηττήθηκε στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς από την περσινή δευτεραθλήτρια ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας με 3-0.

Το αυριανό ματς στο «Νταμάρι» του Περιστερίου θεωρείται αμφίρροπο και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν βαθμό ή βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Μακρής δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Θ»: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι δύσκολο, όπως και όλα όσα θα δώσουμε φέτος. Η αντίπαλη ομάδα έχει τρεις-τέσσερις έμπειρες παίκτριες, όπως τις Κοντομίχη και Καρρά που πέρυσι έπαιζαν στην Καλλιθέα και οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Ωστόσο, μπορούμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που χρειάζεται από τις παίκτριές μου είναι να μείνουν συγκεντρωμένες και  στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και να προσπαθήσουν, όσο γίνεται, να αποφύγουν περιττά λάθη που είναι λογικό να γίνουν λόγω της απειρίας τους. Το ταλέντο δεν μας λείπει, αλλά υστερούμε σε εμπειρία. Εξάλλου, πολλές κοπέλες αγωνίζονται πρώτη φορά στην Α’ Εθνική. Αυτό θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε με τον καιρό και ότι όσο κυλά το πρωτάθλημα η αγωνιστική μας εικόνα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή της Ιωάννας Παρασκευοπούλου λόγω τραυματισμού. Στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία θα έχει τις κάτωθι παίκτριες: Άσπα Χατζηλαζάρου, Εβίτα Σταμοπούλου, Βάσω Κλόντζα, Βανέσα Αναστασοπούλου, Μαρία Σχουλή, Μάγδα Καλαμπούκα, Μαριάννα Τσιλιώνη, Φιλίτσα Σύρμου, Βάλια Λαβδογιάννη, Φανή Κορωναίου, Μαρία Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, Ελένη Σπαΐνου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Φωτεινή Οικονόμου, Χρυσούλα Γάτσιου, Μαρία-Ελένη Αλεξοπούλου, Έλενα Σχουλή.

Το αυριανό παιχνίδι θα διαιτητεύει ο κ. Σπύρος Σταθόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου και Κωνσταντίνο Φαρμάκη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Το πρόγραμμα

Για την 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών θα πραγματοποιηθούν οι εξής συναντήσεις:

Σάββατο 13/10

Εργοτέλης-Γλυφάδα

Κυριακή 14/10

Καβάλα-ΠΑΟΚ

Άρης-Ελπίδες

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Β.

Αμαζόνες Δρ.-Κρήσσες

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το