Αθλητισμός

Δοκιμασία για Ηρακλή Β.

Παίζει εκτός με τη Δάφνη, ενώ ο πρωτοπόρος της Β’ ΕΠΣΘ Α. Γαζής υποδέχεται τον Ηρακλή Α.Θ.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στην Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 14ης ημέρας και εκείνο που ξεχωρίζει είναι το Δάφνη-Ηρακλής Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» που απέχουν τρεις βαθμούς από την κορυφή θα έχουν δύσκολο έργο, ενώ θεωρητικά πιο εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος Άνθιμος Γαζής, αφού θα είναι γηπεδούχος στο ματς με τον Ηρακλή Α.Θ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Χάνοντας το ντέρμπι κορυφής από τον Άνθιμο Γαζή, ο Ηρακλής Βόλου έμεινε δεύτερος στη Β’ ΕΠΣΘ. Όπως είναι λογικό θέλει να επιστρέψει στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα και γι’ αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δάφνη θεωρείται καθοριστικής σημασίας. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Αντίθετα, πιο εύκολο αναμένεται να είναι το έργο των παικτών του Άνθιμου Γαζή απέναντι στον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων στο γήπεδο της Γατζέας. Η ομάδα των Μηλεών θεωρείται το φαβορί για τη νίκη, ενώ ελπίζει και σε απώλεια βαθμών του Ηρακλή Βόλου για να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά.

Ο Πανιώνιος, που πλέον «έπιασε» στη 2η θέση τον Ηρακλή Βόλου, έχει και αυτός ένα θεωρητικά εύκολο ματς, αφού θα υποδεχθεί τη Δόξα Αερινού, που πάντως δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία της παιχνίδια και γι’ αυτό ξεκόλλησε από την 18η θέση. Όσο για την 4η στην κατάταξη Δήμητρα, θα φιλοξενήσει στην Ευξεινούπολη τη Σκόπελο στο μοναδικό πρωινό παιχνίδι του προγράμματος. Η κατάκτηση των τριών πόντων θεωρείται επιτακτική ανάγκη για το συγκρότημα του Μιχάλη Ανδρωνά, αλλά οι νησιώτες ίσως αποτελέσουν «σκληρό καρύδι».

Από κει και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζει το γειτονικό ντέρμπι Αστέρας Ριζομύλου-Διαγόρας Στεφανοβικείου, ενώ οι Νέοι Αθλητές Νίκης θα δοκιμαστούν στο Τρίκερι κόντρα στον τοπικό Αίαντα που στην έδρα του είναι ικανός να κάνει πολλές …ζημιές. Μακρινίτσα και Πηλέας θα επιδιώξουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση παίζοντας εντός έδρας με τους Αετό και Ορμίνιο αντίστοιχα, που «καίγονται» για βαθμούς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Άρη Μελισσατίκων με τη διαφορά ότι θα είναι φιλοξενούμενος της ΑΠΟΒ στο γήπεδο της Κερασιάς.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων, καθώς και οι βοηθοί τους έχουν ως εξής:

Το πρόγραμμα

Γηπ. Ευξεινούπολης, 11.30,  Δήμητρα-Σκόπελος: Χαλβατζάκος, Θεοχάρης, Τσακούμης.

Κερασιάς, 15.00,  ΑΠΟΒ-Άρης Μελ.:Παπαγεωργίου, Αναστασίου, Σακκάς.

Ριζομύλου, 15.00,  Αστέρας-Διαγόρας: Τριάντος, Καπνιάς, Μπουργάνης.

Νεαπόλεως, 15.00,  Δάφνη-Ηρακλής Β.: Κουρσοβίτης, Γκάγκας, Καπέσιος.

Ι.Μ. Δημητριάδος (Ξηριά), 15.00,  Αίας Τρ.-Ν.Α. Νίκης: Πετρόπουλος, Μπαλάφας, Γιαννής.

Γατζέας, 15.00,  Άνθιμος Γαζής-Ηρακλής Α.Θ.: Παλιούρας, Δημητράκης, Καρακίτσος.

ΕΤΒΑ, 15.00, Πηλέας-Ορμίνιο: Κ. Κατσαρός, Χαλβατζάκος, Καραγιάννης.

Καζανάκι, 15.00, Μακρινίτσα-Αετός: Ματσούκας, Θεοχάρης, Τσακούμης.

Βασδέκειο, 17.00, Πανιώνιος-Δόξα: Τσαγγάρης, Ρούσης, Μπαρμπάκου.

Οι εξ αναβολής αγώνες

Οι παρακάτω αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/1 ως εξής:

Γηπ. Κερασιάς, 15.00, ΑΠΟΒ-Δάφνη.

Πορταριάς, 15.00, Ορμίνιο-Δήμητρα

Στεφανοβικείου, 15.00, Διαγόρας-Αίας Τρ.

Όσον αφορά τα παιχνίδια Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή και Ν.Α. Νίκης-Πηλέας, που αρχικά είχαν οριστεί για τις 5/1/θα διεξαχθούν στις 12/1 λόγω υποχρεώσεων των μικτών ομάδων ΕΠΣΘ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το