Photo Gallery, Τοπικά

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Τον απολογισμό-ισολογισμό του οικονομικού έτους 2011, καλείται να εγκρίνει σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ., σε ειδική συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού.

Μετά τη λήξη της ειδικής συνεδρίασης, έχει προγραμματιστεί η 6η Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα εξής θέματα:

– Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.). (Εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου).

– Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου για το έτος 2013.

– Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για το έτος 2013.

– Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013.

– Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού Έτους 2013.

– Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου με απ’ ευθείας ανάθεση.

– Αναστολή επέκτασης της χωρικής αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού.

– Συζήτηση και λήψη απόφασης επί ενστάσεων κατά της αριθμ. 243/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην «τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Αλμυρού στο Ο.Τ. 312 (τμήμα Πράξης Εφαρμογής) κατόπιν αιτήσεως δημότη.

– Λήψη κανονιστικής απόφασης για τη θέσπιση κανόνων σχετικά με την εγκατάσταση σταθμών βάσης και κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού, σύμφωνα με την αριθμ. 25/2012 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

– Σύνταξη Κανονισμού άρδευσης Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου.

– Συμπλήρωση της αριθμ. 109/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την εκτέλεση του έργου «Εξοικονόμηση ενέργειας Δήμου Αλμυρού (ΕΣΠΑ)», ως προς τον τρόπο εκτέλεσης του υποέργου «Σύμβουλος Τεχνικής και Οικονομικής Υποστήριξης».

– Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις χώρων στάθμευσης (Αχίλλειο).

– Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων πλατείας & ηλεκτροφωτισμός εισόδου Δ.Δ. Πλατάνου» του Δήμου Αλμυρού.

– Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (παραγωγική άδεια).

Επίσης την Τετάρτη, στη μία το μεσημέρι, συγκαλείται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού για την έγκριση και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου, για το έτος 2013.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το