Τοπικά

Διαρρήξεις και κλοπές από ανήλικους δραπέτες

ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΕΣ

Τρία δίκυκλα και τρία καταστήματα σε Βόλο και Αγριά έκλεψαν δύο ανήλικοι Έλληνες 15 και 16 χρονών και έναν 17χρονος Αλβανός, ενώ αναζητείται ένας 18χρονος Ρουμάνος συνεργός τους, μέσα σε λίγες ώρες και αφού διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι νεαροί, αφού διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) Βόλου, το απόγευμα της Τετάρτης, από κοινού, έκλεψαν δίκυκλες μοτοσικλέτες, ιδιοκτησίας Ελλήνων.

Στη συνέχεια, μπήκαν σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια και μίνι μάρκετ) στο Βόλο και στην Αγριά του και έκλεψαν χρηματικό ποσό, διάφορα αναλώσιμα και δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop).

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Βόλο, ενώ η Αστυνομία αναζητά τον 18χρονο συνεργό τους από τη Ρουμανία.

Οι μοτοσικλέτες και μέρος των χρημάτων και αντικειμένων που έκλεψαν βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 15χρονου Έλληνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,96 γραμμαρίων.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το