Photo Gallery, Τοπικά

Διαρρήκτες «χτύπησαν» πρατήριο στη Σούρπη

Έκλεψαν λάδια αυτοκινήτου, τσιγάρα και άλλα είδη αξίας 12.000 Ε


 

«Καλή μπάζα» έκαναν άγνωστοι διαρρήκτες που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής «χτύπησαν» πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σούρπη. Οι δράστες είχαν εισέλθει στο κατάστημα παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου και φεύγοντας πήραν ό,τι βρήκαν, από μπιτόνια με λάδια, τσιγάρα, τηλεκάρτες, αλλά και τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμιακή μηχανή. Η συνολική αξία των ειδών που εκλάπησαν υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 12.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου έμειναν εμβρόντητοι όταν πήγαν το πρωί της περασμένης Κυριακής να ανοίξουν το κατάστημά τους. Βρήκαν την πόρτα της εισόδου παραβιασμένη, ενώ μέσα στον χώρο του καταστήματος υπήρχε ακαταστασία και με την πρώτη ματιά κατάλαβαν ότι έλειπαν πολλά από τα πράγματα που είχαν. Οι ίδιοι, την προηγούμενη ημέρα βρισκόταν στο πρατήριο μέχρι αργά το βράδυ και εκτιμούν ότι «οι άγνωστοι κλέφτες θα πρέπει να μπήκαν μέσα μετά τις 3 τα ξημερώματα».

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κ. Ευαγγελία Δερβίση, οι άγνωστοι δράστες πήραν τις σακκούλες με τα τσιγάρα, που τα είχε παραλάβει το Σάββατο, ενώ αφαίρεσαν μπιτόνια με λάδια αυτοκινήτου, τηλεκάρτες  και άλλα είδη.

Επίσης αφαίρεσαν και όσα χρήματα βρήκαν μέσα στην ταμειακή μηχανή. Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής, στα δύο χρόνια που λειτουργεί το πρατήριο.

Ήδη οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έδωσαν κατάθεση στην  αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για την ανεύρεση των αγνώστων κλεπτών.

 

Κλοπή καλωδίων

Εξάλλου, καλώδιο χαλκού βάρους 800 κιλών έκλεψαν άγνωστοι προχθές από βιοτεχνία η οποία βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας. Επίσης έκλεψαν και δύο μηχανήματα-τροχούς. Η αξία των υλικών αυτών όπως και των μηχανημάτων σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας, ανέρχεται σε 4.600 ευρώ. Μάλιστα, έκλεψαν και το μικρό φορτηγάκι που βρισκόταν στον περίβολο της βιοτεχνίας, προφανώς για να μεταφέρουν το κλεμμένο καλώδιο.

Χθες, γύρω στις 10 το πρωί, όμως, στην περιοχή του Διμηνίου συνελήφθησαν δύο άτομα, βουλγαρικής υπηκοότητας που είχαν αρχίσει να καίνε καλώδιο για να αφαιρέσουν τον χαλκό. Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία. Η ανευρεθείσα ποσότητα του καλωδίου επεστράφη στον ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δύο Βούλγαροι πήραν από το δράστη ή τους δράστες το κλεμμένο καλώδιο και συνεχίζει τις προσπάθειες για την ανεύρεση των τελευταίων.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το