Photo Gallery, Αθλητισμός

Δεν ξεχνούν την αρχηγό τους

Η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού θα δώσει φιλικό αγώνα στη μνήμη της Αποστολίας Ίμη 

Πριν τρία χρόνια χάθηκε άδικα και πρόωρα από τη ζωή η αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Μαγνησιακού Αποστολία Ίμη, θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, αλλά κανείς στο σύλλογο του Βόλου δεν την έχει ξεχάσει. Κάθε χρόνο διοργανώνεται τουρνουά στη μνήμη της, ενώ φέτος θα τιμηθεί σε μία σειρά φιλικών αγώνων του Μαγνησιακού με πρώτο αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τα Τρίκαλα 2011 στο στάδιο της Νεάπολης (3 μ.μ.).

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την αδικοχαμένη παίκτρια είναι ο προπονητής του Μαγνησιακού Θόδωρος Κατσαμόρας:

«Κάθε χρόνο διοργανώνουμε τουρνουά στη μνήμη της Αποστολίας Ίμη. Φέτος, αυτό δεν κατέστη δυνατό για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το οικονομικό και ο δεύτερος επειδή το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στο οποίο μετέχουμε, ξεκίνησε νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Αρχικά από την ΕΠΟ μας έλεγαν ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 11 Νοεμβρίου, αλλά τελικά η πρεμιέρα έγινε στις 14 Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου ένα μήνα νωρίτερα.

Έτσι, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε όλο τον προγραμματισμό μας, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα μας εμπόδιζε να τιμήσουμε τη μνήμη της Αποστολίας. Απλά φέτος, αντί για το τουρνουά θα δώσουμε μία σειρά φιλικών αγώνων. Το πρώτο θα είναι το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα Τρίκαλα 2011, την οποία θα βρούμε μπροστά μας και στο πρωτάθλημα.

Αρχικά θα γίνει επιμνημόσυνος δέηση και θα ακολουθήσει το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νεάπολης, το οποίο θα χρησιμοποιούμε και στα παιχνίδια έδρας της Β’ Εθνικής. Μάλιστα εδώ θα ήθελα εκ μέρους της ομάδας να ευχαριστήσω τους υπευθύνους του Δήμου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Από κει και πέρα ψάχνουμε για αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο στάδιο του Αλμυρού. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού για την ευγενική τους χορηγία».

Όσον αφορά την φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα 2011, η τεχνική ηγεσία του Μαγνησιακού θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που ανήκουν στον σύλλογο, τόσο σε αυτές της πρώτης ομάδας, όσο και στις πιο «μικρές» από την Ακαδημία. Εξάλλου, το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς περνά σε δεύτερη μοίρα.

Απούσες θα είναι μόνο η Μυρσίνη Μήτα και η Άννα Γαγάρα διότι από τις 27/10 έως τις 3/11 θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να λάβουν μέρος με την Εθνική Κορασίδων στον προκριματικό όμιλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το