Αθλητισμός

Δεν κοιτά πίσω η Νίκη

Σ25 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης μετά τη νέα επιτυχία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. Οι «κυανόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Επανομής και μετά από αρκετό καιρό βρίσκονται ξανά στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Όπως είναι λογικό στόχος τους είναι να διατηρηθούν σε αυτή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η προσοχή τους στρέφεται στο καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Το πρωτάθλημα της FootballLeague βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η Νίκη φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή. Μετά το ευρύ 4-1 επί της Επανομής στο προχθεσινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τις πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν και το «έξι στα έξι» αν δεν δέχονταν το γκολ της ισοφάρισης από τη Λάρισα στο τελευταίο λεπτό.

Η έλευση στην ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έκανε τους παίκτες της Νίκης να πιστέψουν ξανά στις δυνατότητές τους. Η ομάδα βρήκε ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και πλέον συνδυάζει θέαμα και ουσία. Έτσι, ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και έχει στόχο να μείνει εκεί ως το τέλος και να κάνει το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της πραγματικότητα.

Κανείς στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο δεν έχει διάθεση να κοιτάξει ξανά πίσω. Με πέντε παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό και μόνο τρία εκτός στη Νίκη θεωρούν ότι μπορούν να συγκεντρώσουν τους απαιτούμενους βαθμούς για να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα.

Πλέον όλους στη Νίκη τους απασχολεί το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Βάσει της ποιότητας που έχουν ως μονάδες σε σχέση με τους αντιπάλους τους, οι «κυανόλευκοι» του Βόλου μπορούν να πάρουν το «τρίποντο». Ωστόσο, χρειάζεται να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή διότι μη έχοντας άγχος οι παίκτες των Γιαννιτσών (η ομάδα τους έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τη σωτηρία), ίσως αποδειχθούν επικίνδυνοι στον αγωνιστικό χώρο.

Εξάλλου, ακόμη και η ουραγός Επανομή έβαλε δύσκολα στη Νίκη για 60 λεπτά περίπου στην προχθεσινή αναμέτρηση μια και οι παίκτες της έπαιζαν ελεύθερα. Βέβαια στο τελευταίο μισάωρο η ομάδα του Βόλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και με τρία αναπάντητα τέρματα έφτασε στη νίκη με 4-1.

Το ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς το ξέρουν στη Νίκη και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Θόδωρου Παπαδόπουλου μετά τη λήξη του αγώνα με την Επανομή. Πάντως, ο 26χρονος αμυντικός έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στα Γιαννιτσά. Συγκεκριμένα είπε: «Όλα τα παιχνίδια της Football League είναι δύσκολα. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και ευτυχήσαμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια ανύποπτη φάση. Ωστόσο στην επανάληψη δείξαμε ποιοι είμαστε. Να μην ξεχνάμε πως έχουμε την πίεση του πρωταθλητισμού καθώς σε κάθε παιχνίδι διεκδικούμε τη νίκη και μόνο αυτή. Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στα Γιαννιτσά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους».

Σημειώνεται, ότι από τον αγώνα της Δευτέρας θα απουσιάσει ξανά ο Μανώλης Σκούφαλης, διότι θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Στέργιος Ψιάνος και Κώστας Χατζής μια και εξέτισαν τη δική τους ποινή.

Ο Μάστακας «σφυρίζει»

τη Δευτέρα

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητικές τριάδες για τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής. Στον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τη Νίκη θα «σφυρίξει» ο κ. Γιώργος Μάστακας που ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Πέτρος Πάτρας και η κ. Νεκταρία Τσάγγαρης και τέταρτος διαιτητής ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωακείμ Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Δράμας.

Ο τελευταίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο Πανελλήνιο για την επίθεση που είχε δεχθεί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 2002 στη «Λεωφόρο». Σε εκείνο το παιχνίδι είχε καταλογίσει πέναλτι στο 93’ υπέρ των Πειραιωτών, εξοργίζοντας τους «πράσινους».

 

Δέκα ευρώ

η γενική είσοδος

στα Γιαννιτσά

Από την Ένωση Football League-Football League 2 ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 34ης ημέρας στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στο παιχνίδι Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας όρισε ως γενική είσοδο τα 10 ευρώ. Επίσης, θα υπάρχουν και εισιτήρια των 2 ευρώ, που όμως είναι αποκλειστικά για στρατιώτες.

Στη Δράμα

αύριο οι Νέοι

Οι υποχρεώσεις για την ομάδα Νέων (Κ20) της Νίκης Βόλου συνεχίζονται με τους «κυανόλευκους» να καλούνται να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Δόξας Δράμας, κυρίως για λόγους γοήτρου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στο γήπεδο Μοναστηρακίου Δράμας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων Football League, ενώ θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους κ.κ. Κυριάκο Καρνέζο και Κωνσταντίνο Τσακίρη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας στο αυριανό ματς ορίστηκε ένας ακόμη Δραμινός, ο κ. Αλέξανδρος Νούσιας. Θυμίζουμε ότι στους αγώνες Νέων ορίζονται συνήθως ντόπιοι διαιτητές και παρατηρητές. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το